2777
2789

سرکار میرفتین؟

خیلی دوست دارم این دوران پوچ نباشه برام و بعد چهارسال فقد مدرک نمونه برام...کتاب بخونم باشگاه برم ی مهارت یاد بگیرم

تو رابطه بودن رو در این سن پیشنهاد میکنید؟

رفاقت با پسر چطور؟

:)🤍🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ترم ۵هستم خوبه خداروشکر راصی هستم، دوست دارم زودتر بگدره تا به هدفم نزدیکی بشم با هیچکی تا الان ...

ایشالا...

رفیق دختر چی داری؟

من با خیلیا دوست شدم ولی با کسی رفیق نیستم برا همین احساس تنهایی میکنم 

ترم اخرم

اوایلش بخاطر افسردگیم سرکار رفتم که اونموقع دوست بودیم ازدواج نکرده بودم اما بعد دیگه نرفتم

به کارام میرسم چون زیاد اشپزی و این کارا رو نمیکنم 

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

دانشجو معلمم پس سرکار محسوب میشه برام ( در کنارش دنبال شغلم البته ) 

مهارت که الان در کنارش یاد بگیر حتما . 

نه با پسر در ارتباط نیستم در مجموع . 

خواستگار سنتی دارم فقط .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

کتاب غیر درسی زیاد میخونم

زبانمو دارم ادامه میدم 

پشتیبان مشاوره هم هستم 

ولی اکثرا با بچه ها مسافرت یا بیرونیم اخر هفته ها😅

سرمایه گذاری برای اینده هم میکنم😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

ترم اخرماوایلش بخاطر افسردگیم سرکار رفتم که اونموقع دوست بودیم ازدواج نکرده بودم اما بعد دیگه نرفتمب ...

با توجه ب محدودیت خوابگاه چطوری تایم سر کار رفتنتو اکی میکردی

من تا ۶ کلاس دارم 

تا ۸ میتونیم بیرون از خوابگاه باشیم

اکثر آخر هفته هام اینور اونورم 

فککنم با شرایط من هیچ کاری نباشه

کتاب غیر درسی زیاد میخونمزبانمو دارم ادامه میدم پشتیبان مشاوره هم هستم ولی اکثرا با بچه ها مسافرت یا ...

یه سوال میتونم بپرسم؟

چطور تونستید مشاور شید؟

من خیلی دوس دارم مشاور شم ولی نمیدونم چیکار باید کنم