2777
2789

من یک مادرناامید،افسرده ،دلشکسته وخسته ام.

تقریبایک ۱۱روزه ک پسرموبه دنیاآوردم 🥺باوزن ۱۸۹۰وسن بارداری ۳۴هفته😭هرکس میبینتش میگه وای خداچه ریزه 😔خیلی ناراحتم .نگرانم .بی قرارم ...

برای حال دلم دعاکنید😭دعاکنیدکه قوی باشم .هنوزبیمارستان بستریه .زردی داره .روی ۱۵هست.یکم وزن کم کرده دکترشسرخشک تجویزکرده .میگت این جوربچه هاخیلی سخته نگهداریشون .بچه هابرام دعاکنید.اگه تجربه ای داریدممنون میشم کمکم کنید 

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
الهم صل علی محمد و آل محمد 

یامحمد🙏🥺😔😭

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش درست میشه ما هم این مورد و داشتیم الان برای خودش خانومیه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم قوی باش فقط و دعا کن بهترین راه همینه وگرنه کم میاری .من که سر وقت به دنیا اوردم وزنش هم خوب بود ولی الان رفلاکس شدید داره دوماه و نیمه خواب و خوراک‌ندارم از بس اذیت کرده خودمم افسردگی گرفتم دکتر بهم قرص اعصاب داده برا بچه ام خیلی میترسم بخورم.ولی چه میشه کرد باید قوی باشم تا بتونم راهش ببرم.خدا به شما کمک کنه وبه همه مادرها صبر و سلامتی بده بتونن مادری کنن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

عزیزم انشاالله نی نی خوشگلتو به سلامتی میاری خونه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ میشه نگران نباش خواهر منم با وزن ۱۶۰۰ دنیا اومده بوده مامانم میگه قد کف دست بوده الان ۳۱ سالشه ماشالا بزرگ شد و خوشگل و باهوش الانم فوق لیسانس مهندسی معماری از دانشگاه سراسری داره و از نظر شغلی هم موقعیت عالی داره و زندگی موفقی داره

پس فکرهای منفی رو بریز دور به حرف بقیه هم توجه نکن

نگران نباش عزیزدلم

من وقتی تولد شدم شیش ماهم بود وزنم ۹۰۰ گرم بود 

اندازه کف دست بودم

ن لباس برام پیدا میشد نه میشه برام دوخت

حتی پوشک هم برام بزرگ بود سایز صفر

تازه ۱۷ سال پیش امکاناتش کمتر از الان بود

و هیچ دکتری امید زنده بودن نمیداد🙂

همون شیر خشک بده بهتر میتونی ازش مواظبت کنی . شیر دادن همه انرژی مادر میگیره . دختر منم ضعیف بود اصلا انقد دهنش کوچیک بود نمیتونست سینه بگیره جون نداشت میک بزنه . مادرم گریه میکرد میگفت این بچه نمیمونه. خودمم خیلی حالم بد بود میگفتم نمیتونم ازش نگهداری کنم . ولی اون روزها هم گذشت دخترم انقد خوشگل و تو دل برو شد همه عاشقش شدن . حالت درک میکنم ولی این روزها هم میگذره فقط ناامید نباش  صبورباش

همون شیر خشک بده بهتر میتونی ازش مواظبت کنی . شیر دادن همه انرژی مادر میگیره . دختر منم ضعیف بود اصل ...

حالادکتراومدبراش شیرخشک نوشت گفت روزی سه باربدش .شیرخودتم بده .یکم وزن بگیره شیرخشک روقطع میکنم فقط میخام روی وزن گیره بیفته وزردیش بیادپایین