2777
2789

تو نت یه کلیپ سخنرانی در مورد دعای توسل گوش دادم خییلی بهم ارامش داد در مورد دعای توسل بود میگفت هرروز بخونید و هرروز هرچقدرم تونستید بخونید . میگفت امکان نداره اثرشو نبینین و اگه حاجت خودتو نگرفتی قطعا بزودی خدا یچیز بهتر میده و خلاصه خیلی توضیح داده بود . شما هم برید ببینید . 

شماهم تاحالا دعای توسل خوندید که دعاتون مستجاب شده باشه؟ راستش خیلی دلم خونه نمیدونم دیگه به کدوم دری بزنم ختم قران و صلواتم برداشتم ولی امروز دل و دماغ نداشتم اصلا که بشینم بخونم فقط امروز ختمامو انجام ندادم . یبار میگم خدا مهربونه کمکم میکنه یبار ناامید میشم میگم خدایا کرم تورو شکر اصلا میبینی دارم چی میکشم؟؟ 

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوار شدم کاش با هرروز خوندن مشکلاتمون حل بشه

برو سخنرانی خودشو گوش بگیر خیلی قشنگ توضیح داده

واقعا 😍 من چن روزه همینجوری توخونه یه کتاب ارتباط با خدا پیدا کردمو، دعای توسل رو معنیش رو خوندم و ...

چه عالی 

عزیزم عنوانه تاپیکاتو دیدم مثله اینکه مشکلاته زندگیت زیادن امیدوارم که به حقهوآبروی حضرت زهرا که چند روز دیگه تولدشونه به تک تک آرزوهات برسی و زندگیت پراز خوشبختی بشه شماهم واسه من دعا کن 

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
عزیزم عنوانه تاپیکاتو دیدم مثله اینکه مشکلاته زندگیت زیادن امیدوارم که به حقهوآبروی حضرت زهرا که چند ...

قربونت برم ،😭اره خیلی اینروزا دارم عذاب میکشم این مدت دیگه مشکلاتم جدی تر شده همش حسرت و خون دل و ناراحتی و غصه. شاید شما دعا کنین برام همه چی حل شه، امیدوارم شما و همه دوستای نی نی سایتی که این شبا مرهم دردامین به همه ارزوهای قشنگتون برسین