2777
2789
واااای عزیزم فک کردم خدایی نکرده مشکل بدی داری که جونت در خطره...اینکه چیزی نیس توکلت به خدا باشه ای ...

ممنونم عزیزم ک دعام کردین دکتر گفت فولیکولت سایزش ۱۷ و ۱۸ شده ممنونم

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامتی همه  مریض ها    خانمها بیایید مشاوره 👇

https://uupload.ir/files/ohvi_۲۰۲۱۰۱۲۴_۰۰۳۰۳۴.png

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

چشم

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
ممنونم عزیزم ک دعام کردین دکتر گفت فولیکولت سایزش ۱۷ و ۱۸ شده ممنونم❤

خدا رو شکر امیدوارم به زودی نی نی بیاد تو دلت

برای منم دعا کن بچه دار بشم . ممنونم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤