2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام مامانهای گل

خسته نباشید و خوشحالم که همگی مثل من کلی از بودن این فرشته ها در کنارتون لذت بردید و خوشحالم که کوچولوهای ناز و سالمی دارید.

دختر من هم 10 شهریور با زایمان طبیعی و با وزن 3200 و قد 51 بدنیا اومد و کلی لذت و هیجان به خونمون اورد که روزی هزار دفعه به خاطر بودنش خدارو شکر میکنم.

شیر خودمو می خوره ولی راستشو بخوای نظرات شمارو که خوندم یه خورده دلم گرفت از اینکه دختر من الان تازه شده 5950 با قد63 .نمیدانم چکار کنم که وزن بیشتری بگیره.

کارهاش نرماله حسابی می خنده تو آینه با خودش حرف می زنه و می خنده و همه کارهایی که شما گفتید را انجام می ده.شبها هم ساعتهای متفاوتی می خوابه ولی معمولا 11:30 می خوابه و 3 و 5 و 8 شیر میخوره و 9 بیدار می شه.

من تو همون 40 روزه اول پریود شدم و نشدم تا ماه پیش ولی خوب مقدارش خیلی کم بود.

من هم دخملیمو باز میذارم کلی لذت می بره و پاشو تا جایی که بشه بالا میبره و حرف میزنه .میتونید یک کهنه مثل پوشک هم توی شلوار یا شورتش بذارید و اونو عوض کنید البته من خودم کامل بازش میذارم.

خیلی پرحرفی کردم سعی کردم نبودمو تو این چند ماه جبران کنم:)ببخشید اگر زیاد شد.

می بوسمتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آواجان
خوش آمدی
رشد بچت توی نمودار چطوریه ؟از نظر بهداشت با توجه به نمودار آیا رشدش خوبه ؟چون همه بچه ها از لحاظ رشدشون مثل هم نیستند.حتی مراحل رشدی بچه ها مثل خندیدن و غرغر کردن و نشستن و.... هم با هم فرق میکنه.وقتی هم بزرگتر میشن همینطور.رشد جسمی بچه های زیر یکسال هم خیلی با هم فرق میکنه.شاید بخاطر ژنتیک باشه و شاید هم به خاطر غذایی که مادر میخوره و بعد از اون به کودکش شیر میده.
مامان آسا

شما درست میگی... الان با وجود بچه خیلی هم احساس تنهایی نمیکنم... یعنی شرایط الانمو نسبت به پارسال خیلی بیشتر دوست دارم.

البته پارسال داشتم خودمو واسه امتحان کارشناسی ارشد آماده میکردم که قبول نشدم
امسال هم میخواستم بخونم که با بچه نمیشه

من دو ساله اومده به این استان.. تو این دو سال تقریبا میشه گفت هر فصلی 1 بار میرفتم شمال. به مدت یک هفته تا 10 روز میموندم اونجا.

ولی امسال تا عید نمیرم. یعنی میشه 6 ماه.
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
من تا حالا دخترمو باز نزاشتم ... بنظرتون اشتباهه؟

آخه الان خیلی ورجه وورجه میکنه اگه باز باشه که همه جا رو کثیف میکنه... تازه الان همش دوست داره تو بغلم باشه.. یعنی تقریبا هر وقت بیداره تو بغلمه .. اگه باز باشه زیاد نمیشه اطمینان کرد که کثیف نکنه
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
مامان آسا جون مرسی عزیزم

بله منحنی رشدش درسته ولی خوب خیلی دور برم بودن که بچه دار شدند همشون درشتر از دخترم شدند (با توجه به وزن تولد) حساسیته مادرانست دیگه عزیزم. به خودم امیدواری میدم می گم در عوض بچه من بنیه خوبی خواهد داشت.

غذای خودم هم بدنیست.به هر حال ممنونم عزیزم از جوابت.

روی گل نینیتو ببوس
مامان نارون
هزارماشاله چه دخمل نازی داری شما امیدوارم همیشه سالم و خندان باشه.به نظر من که اصلا پسرانه نیست.

ولی سعی کن هر از گاهی بازش بذاری ای موش موشی رو خیلی لذت می برند.می تونی یه کهنه رو شبیه پوشک دولا کنی بذاری لای پاش و بعد شورت یا شلوار پاش کنی البته من کاملا باز می ذارم و تا جیش می کنه زیرشو عوضش می کنم.خیلی کیف می کنه و می کنم.
سلام سلام
منم نینی 24 شهریوره
خوشحالم اینجارو پیدا کردم
چن صفحه اولو خوندم خیلی خوشم اومد
ادم سر ذوق میاد از کارای نینیتون میگین
من برم بقیه پستارو بخونم بیام مشخصات پسرمو بزارم
خدایا ...مارا ببخش بخاطر همه درهایی که زدیم و هیچکدام خانه تو نبود!
اسم پسرم امیر وزنش 3200-قد51
24 شهریور
16 کیلو اضافه وزن داشتم
2 ماهگی پسرم پریود شدم
منم پوشک مولفیکس جان ب ب و هاگیز استفاده میکنم
خدایا ...مارا ببخش بخاطر همه درهایی که زدیم و هیچکدام خانه تو نبود!
2810