2777
2789
عنوان

ب من حق می‌دین یاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چی گفتین متوجه نشدم  ن بابا تایید شما ب چ درد من میخوره

خوب چرا تایپک زدی حق با منه یا حق با شوهرم دنبال اینی ک بگن حق با تو و تایید بشی وگرنه تایپکت چ مفهومی داره

عزیزم واقعا تمام حرفایی تو تایپکت و الان دباره بگم؟؟؟

گفتنیا رو گفتم به عنوان کسی ک موردهای مشابه رو به خاطر مسایلی دیدم شاید1000 مورد، اما تو فقط خودتو در جایگاه مظلوم ومورد ظلم گرفته قرار دادی و نه راهکار رو متوجه میشی و نه حرف مخالف خودتو میشنوی من اصلا و ابدا شوهرتو تایید نمیکنم رفتار شوهرت بازخوردای تو رو داره و بازخوردای تند تو باعث پاشیدن زندگیت میشه و دور شدن همسرت ازت، من دوبار تو همین تایپک بهت راهکار دادم ، اگه متوجه نشدی حتما خودت تنها برو مشاوره چون باید رو رفتارت زیاد کار کنی، بازم میگم من نگفتم بخندو فیلم بازی کن و چ میدونم تسلیم شو بازم صلاح خودتو بهتر میدونی،

موفق باشی 

شوهر من دو طرفو داره نه میزاره من به خانوادش بی احترامی کنم نه میزاره اونا به من بگن بالا چشمت ابرو ...

خودش؟از لحاظ مالی مستقل شو این هنوز در منیت گیره

چشمان تو آفریقاست.. 
عزیزم واقعا تمام حرفایی تو تایپکت و الان دباره بگم؟؟؟

ن نیاز نیست میخونمشون دوباره ممنون برداشتم ازحرفات این بود ک بهتر سازش کنم وچیزی نگم 

ک این سختمه و برام ب معنای شکسته جلوی خانوادش

خوب چرا تایپک زدی حق با منه یا حق با شوهرم دنبال اینی ک بگن حق با تو و تایید بشی وگرنه تایپکت چ مفهو ...

اره مفهوم تاپیک همین بود ولی می‌خوام نظر واقعیتونو بدونم وذنبال این نیستم دل خوش کنم ک الکی بگن حق بامنه