2777
2789
عنوان

خانمایی که دو تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 69 پست
خب کوچیکه الان چیکار کنه ک شیرین و بامزه باشه🙄😑

نه بابا 😂 منظورم ابنه که مهر بزرگه بیشتر به دلمه وگرنه درد اناشیدم بخوره تو فرق سرم😍😍😍 گشنشه چشمای خمار و بستشو خیلی کم باز میکنه زل میزنه تو چشمام قربونش برم منن

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگه ۴ کوچیکه تازه بدنیا اومده

حالا امون بده کوچیکه یکم جون بگیره بعد بگو حداقل

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من فک میکردم مامانا همه بچه هاشونو یه اندازه دوست دارن با دیدن این تاپیک واقعا متاسف شدم

عزیزم نگفتم کمتر دوسش دارم گفتم کارای بزرگه برام شیرین تره 

وگرنه دوتاشون یه اندازه دوست  دارم مگه میشه بین اولادم فرق بزارم فقط بزرگه چون یکم بیشتر مامانشو درک میکنه کاراش شیرین تره برام

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
من فک میکردم مامانا همه بچه هاشونو یه اندازه دوست دارن با دیدن این تاپیک واقعا متاسف شدم

درسته عزیزم ولی بچه ای که مهربونتره و با احساستر با بچه ای که خشنه و بی احساس یکسانه؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
درسته عزیزم ولی بچه ای که مهربونتره و با احساستر با بچه ای که خشنه و بی احساس یکسانه؟؟

برا مادر بله 

مگه برای مادر فرقی داره 

اصلا درک نمیکنم 

تو مغزم نمیگنجه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

والا فرقی نداره اصلا نمیتونم بگم کدوم رو بیشتر دوس دارم هر کدوم جای خودش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من یکی دارم تو اقدامم

همش باخودم میگم یعنی میتونم دومی رو هم مثل پسرم دوست داشته باشم؟ 

من واقعا عاشق پسرمم هیچکسی رو اندازه پسرم دوست ندارم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏