2777
2789
عنوان

خانمایی که دو تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 69 پست
برا مادر بله  مگه برای مادر فرقی داره  اصلا درک نمیکنم  تو مغزم نمیگنجه

هر وقت دوتا بچه با دوتا اخلاق متفاوت داشتی اونوقت کامل و با اعتماد به نفس بگو جفتشونو یه جور دوست داری یا نه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ماچارتا خواهر برادریم مامانم میگ هممونو ی اندازه دوست داره

ومیگ ولی چون تو(ینی من)اخلاقت بهتره مهربون و صبورتری صداتو تاحالا بالانیاوردی هرچ بهت گفتم سکوت کردی بیشتر احترام میزاری(بقیه خاهربرادرمم خوبنا)ولی مامانم میگ تو بهتری

میگ واس همینا تو یکم با بقیه شون فرق داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک میکردم مامانا همه بچه هاشونو یه اندازه دوست دارن با دیدن این تاپیک واقعا متاسف شدم

نه بابا یه نگاه به اطرافیانت بکنی متوجه میشی

متاسفانه اینطور نیست

مثلا مادر شوهر من خیلی بین بچه هاش فرق میزاره و پسر وسطیشو از همشون بیشتر دوست داره

درجه ی آخر میرسه به شوهر من😁😁😁

مامان منم همیشه میگه من تورو بیشتر دوست دارم ولی خداییش اصلا فرق نمیزاره حتی به خواهرم بیشتر ازمن میرسه

من همیشه همینو میگم ولی بچه ها اصولا فرق میکنن شده یک درجه

فرق که صد درصد دارن ولی نمیشه که بگی اینو بیشتر دوست دارم از اون. من که خودم هر کدومشونو مخصوص خودش دوست دارم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخه چرا دوتا ناخواسته چند سالتونه؟؟؟

اولی رو بینی مو عمل کرده بودم نباید بچه میاوردم بلافاصله نفهمیدم چ شد حامله شدم خیلی عذاب کشیدم خیلی

دومی ام ک توراهه باپیش اب حامله شدم 

دخترم کوچیکه فوق العاده زلزله و شیطون وقتش نبود

هر وقت دوتا بچه با دوتا اخلاق متفاوت داشتی اونوقت کامل و با اعتماد به نفس بگو جفتشونو یه جور دوست دا ...

من پسرم تک فرزنده و تک فرزند خواهد ماند 

ولی عقل سلیمم میگه مادری ک برای بچه هاش یه اندازه زحمت میکشه پس مسلما ب یه اندازه هم دوستشون خواهد داشت 

بچه اگر بد هم‌ باشه برای مادر باز بهترینه

با این تا‌پیک بیشتر مصمم شدم ک پسرم تک فرزند بمونه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
من فک میکردم مامانا همه بچه هاشونو یه اندازه دوست دارن با دیدن این تاپیک واقعا متاسف شدم

تاسف واسه چی؟

مطمئن باش هر دو بچشم بیشتر از جونش دوست داره...

ولی اولی رو یکم بیشتر دوست داره و این طبیعیه چون همه ی اولین هارو با اون تجربه کرده

نمیدونی چه لذتی داره وقتی بچه رو از نوزادی شاهد بزرگ شدن و حرف زدن و راه رفتن و پیش رفتش هستی و قاعدتا اولین بار که تجربه بشه شیرین تره تا دفعات بعدی

خدایا دوباره بغلم کن  
فرق که صد درصد دارن ولی نمیشه که بگی اینو بیشتر دوست دارم از اون. من که خودم هر کدومشونو مخصوص خودش ...

من دومی نیومده ولی خب فعلا حسی بهش ندارم

دخترمم چون خیلی آروم و مهربون و مظلومه برای همون فک نمیکنم هیچ بچه ی دیگه ای رو اینقد بخوام😥

مامی بهار و بهراد   

هر وقت دوتا بچه با دوتا اخلاق متفاوت داشتی اونوقت کامل و با اعتماد به نفس بگو جفتشونو یه جور دوست دا ...

من ۴تا بچه با چهار اخلاق متفاوت دارم ولی به خدا هیچکدوم برام فرقی ندارن 

دختر اولم که راهنماییش تموم شد دختر دومم وارد راهنمایی شد معاون مدرسشون گفت زمین تا اسمون با هم فرق دارن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه بابا یه نگاه به اطرافیانت بکنی متوجه میشی متاسفانه اینطور نیست مثلا مادر شوهر من خیلی بین بچه ه ...

خیلی ناراحت شدم

چون من ندیدم کسی یه بچشو نسبت ب یکی دیگه برتری بده

خداروشمر ک تو دنیای واقعی نمیبینم

من خودم تک دخترم 

دوتا برادر دارم

حتی ارثیمم مثل برادرامه

هیچ فرقی بینمون نیس

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......