2777
2789
چون نمازم را مداوم نمی خونم می ترسم...از بی موقع مردن می ترسم چون بچه هام هنوز کوچیکن

عزیزم تو دلت معلومه خیلی پاکه که میفهمی این چیزارو..سعی کن نمازتو بخونی..اما اگر میخوای خدایی نکرده بی موقع از دنیا نری.و یا با مفاجات از دنیا نری..هر روز بعده نمازه صبح و مغرب هفت مرتبه این ذکرو بگو. بسم ال.. الرحمن الرحیم لاحول و لا قوة الا بالله العلی و عظیم.رو بخون به خونوادتم یاد بده به بچه هاتم فوت کن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جزو نشونه های حیات ترس از مرگه !

تمام موجودات زنده برای بقا تلاش میکنن 

مرگ ترسناکه خب

منتظورتون از نترسیدن چیه ؟

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
قبر جای جسم ما هستش نه روح در قبر زندگی نمی کنیم

عزیزم بستگی ب انسانی داره ک اونجا دفن میشه و چون انسان های گناهکار بدون توبه بی نهایت وابسته جسم هستن اذیت میشن

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…