2777
2789

از مرگ نمیترسم یبارم تجربه خودکشی دارم اما نجاتم دادن هربارم با خودم میگم ای کاش نجاتم نمیدادن و میزاشتن به حال خودم بمیرم 

درواقع هیچ مشکلی هم ندارم نه شکست عشقی نه خونواده ی بد نه شکستی تو زندگیم خوردم اما خب دوست دارم ک بمیرم اگر با شخصیتمم اشنا شی ادم افسرده ای نیستم ادم شوخ طبعی هستم بازم دوست دارم بمیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو تاپیکای سپاس 1 رو بخون کلا در مورد خاطراته کساییه که یک بار مرگ رو تجربه کردن..میتونه برا این که با مرگ کنار بیای و ازش نترسی مفید باشه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
مطمئنی

اره

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

نمیدونم فک کنم این حسم با اعمالم تغییر کنه هرچقد بیشتر یاد خدا میوفتم و به دستوراش عمل میکنم از مرگ نمیترسم

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

ببین مرگ خیلی نزدیکه حضرت عزرائیل سلام الله علیها در معراج ب پیامبر فرمودن ک کل دنیا در دستان ایشونه و روزی چندبار از منزل ما عبور میکنن

و از حاج اقا پناهی شنیدم ک ۳۶۶ بار در روز مارو نگاه میکنن و قبر انسان چندین بار انسانو صدا میکنن

پس هر لحظه انتظارشو باید داشت اما با خدا باشی و چون شیعه امیرالمومنین هم هستیم در لحظه مرگ تنها نخاهیم بود و انشالله زیر سایه خدا و معصومین مرگ پر از ارامش و دنیای بی نهایت زیبا خاهیم داشت

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…