2777
2789
من هر کار میکنم نمیتونم عکس بذارم حتی عکس کاربریمو که عوض کردم میخواستم عکس ساریناز بذارم کلا پرید
همسرمم لب تاپشو نمیده به من با این آی پد همیشه سر عکس مشکل دارم
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزو جان پسرت رو دیدم . ماشالله اونم مثل مهرسا پر مویه. راستی اولین سفر مهرسا هم به اصفهان بود البته قبل اینکه دو ماهه بشه منم یه وبلاگ درست کردم و دارم خاطرات مهرسا رو می نویسم که بعدها بخونه و لذت ببره
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
http://mehrsa92.blogfa.com/

http://montazeriha1.blogfa.com/

راستی یه سوال دارم

نی نی هاتون وقتی سیر میییشن خودشون سینه رو ول میکنند؟ اخه مهرسا تا خوابش نبره ول نمیکنه تازه وقتی خوابش برد باید به زور از دهنش بکشم بیرون . یه بار گفتم در نیارم ببینم کی ول میکنه دو ساعت داشت میخورد اخرشم خودم خسته شدم در اوردم از دهنش . شیرم اونقدر هم کم نبود که بگی سیر نمیشد . این بچه غنیمت میدونه فکر کنم
سلام مهرسای عزیز

وای مثل یاس من
البته یاس بعد از یک ساعت خوابش میبره خودش ول میکنه اما تا میام بزارم زمین مثلل بچه هایی که از گرسنگی دارن غش میکنن دنبال سینه میگرده

گاهی خیلی از این کارش کیف میکنم و می خندم ولی شب که خسته ام کلافه هم میشم

اینم مثل چیزهای دیگشون درست میشه انن شاالااه

خودت خوبی؟
بچه ام با پوشک کانفی حسابی سوخته وقتی میشورمش دلم کباب میشه براش
الان دو روزه دارمم مولفیکس میزارم ببینم بهتر میشه یا نه

پوشک مهرسا چیه؟
یاسی جان

من از اول براش مولفیکس استفاده میکردم . راضی بودم البته یکی دوبار پودر زدم به پاهاش یکم سوخته بود . الانم طوری شده که تا یه بار جیش میکنه به گریه میذاره که پوشک رو عوض کنم . اگه این طوری پیش بره ورشکست میشیم .

راستی یه سوال گاهی مهرسا وتی شیر یخوره اولش خوبه بعدش به گریه میذاره و هی سینه رو ول میکنه تا جایی گریه میکنه که فکر میکنم الان از حال میره نمیدونم از چیه؟ من شیر خشک هم بهش میدم نمیدونم به شیشیه عدت کرده؟ البته زیاد بهش شیر خشک نمیدادم فقط شبها
2810