2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست

به طور خیلی کلی بگم اگر می خوای ریسک سرمایه گذاریت کمتر باشه ولی با یه نسبت سود معقول و خوب تو یه صندوق سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کن ( مراجعه کن به یه کارگزاری خوب و خالص ارزش دارایی ها یا ارزش روز صندوق رو بررسی کن اگر نسبت سودی که به هر واحد سرمایه میده خوبه سرمایه گذاری کن . اگرم از حسابداری چیزی می فهمی صورتهای مالیش رو چک کن و ....................)

واگر ریسک پذیری بالایی داری و فرصت پی گیری هر روز ارزش سهامت رو داری و طمع داری مثل من که سود بالایی داشته باشی می تونی سهام بخری یا وارد معاملات آتی بورس و ... بشی که البته ممکنه ضرر هم بکنی ولی راه بیفتی و خوب مشاوره بگیری احتمال سودت بیشتره و برگشت پولت سریعتر ... حتی اگر پولی رو که نیاز داری می تونی یکی دو روزه سرمایه گذاری کنی و دوباره با سودش دریافت کنی
عرضه اولیه سهام رو هم بخری خیلی عالیه
الان بهترین سهامایی که می تونم بهت معرفی کنم همراه اول و پست بانکه که خودم تو عرضه اولیه خریدم و کلی سود کردم
همراه اول یکی از آینده دارترین سهاماست که بیشترین تعداد خریدش تو روز اول شرکتها یا به عبارتی شخصیتهای حقوقی خرید کردن
تو این چند روزم منفی شده یعنی قیمتش پایین اومده پس اگر می خوای بخری عجله کن چون احتمال بالا رفتنش خیلی زیاده و حتی اگر سهامت رو نفروشی و نگه داری خیلی با ارزشه و سود خوبی داره و شرکت همراه اول تا چند وقت دیگه افزایش سرمایه داره
پست بانکم خیلی خوبه ولی ریسکش بالاست تو این روزا ولی هر روز داره + بسته میشه
من خودم 4500 تا سهم همراه اول خریدم و روز دوم با 10% سود فروختم
پست بانکم دارم ولی طمع نمی ذاره بفروشم چون هر روز داره میره بالاتر

هر جور سوال یا اطلاعاتی خواستی بپرس یا ایمیل بده
یه چند تا سهم خوبم هست که می خوام بخرم اینجا اسمشو نمی گم : دی
چون یهو فردا قیمتش میره بالا نمی تونم بخرم
این سایتها هم بهتون کمک می کنه

www.ime.co.ir
www.tsetmc.com
www.irbourse.com
www.seo.ir
www.boursekala.com
www.tse.ir
www.sena.ir
www.farabourse.net
www.tala.ir
www.kitco.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز عرضه ی اولیه ی سهام بالاس بود منم خریدم ...
فردا هم چند تا سهم دیگه مثل مهندسی نفت و چند وجهی سایپا و ... عرضه دارن
همراه اولم امروز پایین ترین قیمت رو داشت امیدوارم بازم بیاد پایین چون می خوام کلی بخرم نگه دارم : دی

خواهش می کنم مریم جون & گیلدای عزیز
مریم کدوم سایت بودی ؟

بهر حال اگر آدم ریسک پذیری نیستید و یا اطلاعات کافی ندارید صندوق سرمایه گذاری مشترک بهترین راهه سرمایه گذاریه که الان میشناسم و هر کسی به راحتی می تونه به سود برسه بدون هیچ زحمت و دردسر و استرس
2805
چند تا چراغ روشن برای مامان مریم و الیکای عزیز که هیجان و رونق به تاپیک بورس وارد کردن....دستتون درد نکنه ...الیکا جون من کچاد ندارم...در مورد بانکملی اگه خبری داشتی بگو...در مورد صندوقها هم حرف شما کاملا درسته...اگه صفحات قبلی رو خونده باشی گفتم که منم داشتم و سود خوبی هم کردم...خوش بحالت که پست بانک داری..قسمت ما که نشد...خوب حالشو میبری..نوش جونت...ههههه...راستی میتونم بپرسم تو کدوم کارگزاری هستی؟خیلی خوبه که اونجایی چون آدم دستش خیلی بازتره برای خرید و فروش سریعتر.....بازم خوش بحالت....
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
دوستان میشه راهنماییم کنین؟ من میخوام صندوق ها رو مقایسه کنم چند تا مورد هست که مفهومشون رو نمی فهمم هرچی سرچ کردم هم هیچی تو سایتها نبود 1- قیمت صدور و ابطال و آماری هر واحد سرمایه گذاری؟2-نسبت دوره ی برتری صندوق؟و مهمتر از همه 3- بازدهی نسبت به ماه پیش داره بازدهی رو تو ماه قبل و این ماه مقایسه میکنه یا بازدهی رو نسبت به ماه اول افتتاح صندوق با این ماه داره بررسی میکنه؟4- صندوق با چه طول عمری هنوز ارزش خریدن داره؟5- من شعب صندوق ها رو دیدم اکثرا تو تهرانن منی که تو تبریزم و نمی تونم بیام تهران باید چیکار کنم؟ مرسی که کمکم میکنین . چشم براهم بخصوص منتظر جواب الیکای عزیز مامان طاهای گلم و مریم جان عزیز
نیلیا جون از طریق شعب کارگزاری ها می تونی سهام صندوق ها رو خریداری کنی.
بازدهی نسبت به ماه قبل بررسی شده
قیمت رو از کارگزاری ها بپرس

برای بقیه سوالاتت من باید برم سایت ها رو نگاه کنم ولی متاسفانه پسرم خیلی ناجور اسهال گرفته و فرصت ندارم. اینجا رو هم توی فیورتم گذاشته بودم اومدم یه سر بزنم و برم. اگه فرصت شد حتما در خدمت هستم
سلام دوستای عزیزم
شرمنده من خیلی وقت نمی کنم بیام سایت
اگر ایمیل بفرستید احتمال اینکه زودتر جواب بدم بیشتره
قیمت صدور و ابطال رو اگر تو امید نامه ی صندوق نگاه کنی توضیح داده و بقیه چیزا
اگرم خواستی صندوقهایی رو که می خوای بگو من برات مقایسه می کنم
حالا تا حدی که اینجا بتونم برات توضیح میدم

قیمت صدور در واقع قیمت خریدت میشه و ابطال قیمت فروشت میشه
که با تقسیم خالص ارزش روز به تعداد واحد ها ضرب در کارمزد صدور و ابطال که می تونی تو امید نامه و اساسناه هم ببینی و تو سایت هم تو قسمت هزینه های صندوق اومده
تو صورت سود و زیانش هم ببین نسبت سوذی که به هر واحد میدن چقدره و با صندوقهای دیگه مقایسه کن

یه جئر ساده در مورد صندئوق بگم که فهمش راحت تر باشه :
وقتی واحد صندوق رو می خری مثل این می مونه که سهام 1 شرکتی رو خریدی و اون شرکت به نسبت سود خالصش سود تقسیمی هر سهم رو محاسبه می کنه و به سهام دارا میده
صندوق هم همینطوره
سودش رو بین واحد ها تقسم می کنه تو تعداد واحد هات هر چقدر باشه به همون نسبت تو سود صندوق سهم داری ، یه جورایی فرق صندوق با شرکتها اینه که 1 شرکت در اثر فعالیت که حالا می تونه تولید ، صنعت یا بازرگانی یا هر چیز دیگه باشه به سود برسه ولی صندوق با سرمایه گذاریهاش در سهام و اوراق و سپرده و...
نسبت دوره ی برتری هم نسبت زمانی میشه که یه صندوق نسبت به بقیه ارزش بالاتری داره و نسبت بازده به ماه قبل داره بازده این ماه رو با ماه قبل مقایسه می کنه
به نظرم صندوقی که طول عمر بیشتری داره رو بهتر می تونی روند تغییراتش رو بررسی کنی و بهتر می تونی تصمیم بگیری و حداقل 1.5 -2 سال گذشته باشه
مشکلیم وجود نداره تبریزم باشی می تونی تو صندوق سرمایه گذاری کنی . نیازی نیست اینجا باشی مثل اینکه سهام یه شرکت تو تهران رو خریدی . نیازه اینجا باشی؟؟؟؟؟
تازه کارگزاریها شعبه شهرستان دارن اونم یه جا مثل تبریز که شهر بزرگیه
سعی کن تو کارگزاریهای خوب سرمایه گذاری کنی

سبد اختصاصی رو هم پیشنهاد می کنم ، اگر سبد داشته باشی می تونی بهترین سهام ها رو هم تو عرضه اولیه داشته باشی که هر کارگزاری اول برای صندوقش و هم سبد هاش تخصیص میده بعد به مشتریاش میفروشه
نمی دونم تا چه حد تونستم راهنماییت کنم دوستم...ببخشید دیگه خیلی خسته و خوابالو ام اگرم غلط تایپی دارم ببخشید

مریم جون نی نی رایان خوب شد ؟ چرا مریض شده؟؟؟ :-(

من سبحان گرفتم ولی خیلی کم دادن بهم ... تو عرضه اولیه که می دونید چقد ر پارتی بازیه . همینشم به زور گرفتم
هیچ کارگزاریی حتی سفارش خرید قبول نمی کرد!

بالاس دارم فعلا که خوب رفته بالا : دی
ایشالله مثل پست بانک سود کنیم هر چند تعدادش کمه خیلی
سبحانم میخوام بخرم باز اگه برسه بهم امروز که موندم تو صف :-(
راستی نمایشگاه شروع شده هاااااااااااااااااااا
حتما برید تا جمعه ادامه داره از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران
نمایشگاه بازار سرمایست اطلاعات خوبی می تونید بدست بیارید
سلام بچه ها..خوبین؟نیلیا جون ماشالا الیکا جون خیلی کامل توضیح دادن...امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشی..
مریم جون بیا بگو پسرت بهتره؟امیدوارم خیلی زود خوب بشه...
الیکا جان منم خیلی دوست دارم برم نمایشگاه..امیدوارم جور شه با همسرم بریم..فرصت خوبی داره برای بورس ایجاد میشه و کسب سود بیشتر ...باید به هم کمک کنیم استفاده کنیم..
ما هم به کارگزارمون سفارش سبحان دادیم ولی نمیدونم شد یانه؟احتمالا از شانس ما نشده...هههه
الیکا جان شما تهرانی دیگه نه؟نگفتی کدوم کارگزاری کار میکنی؟
بیایین اطلاعاتمون رو بذاریم اینجا و به هم کمک کنیم..به امید کسب سودها ی تپل مپل...
سلام بچه ها ! خیلی اطلاعات خوبی دادید راستش منم راغب شدم به بورس! من 1م دارم که برای پارساست میخواستم بذارم حساب اتیه کشاورزی که بعد 5 سال 2.43 برابر بشه ولی ...
رفتم کارگزاری بانک صادرات چون نزدیک خونه مامانمه! کد بورسی گرفتم !ولی اینجا گفتن ما مشاوره نداریم و...
از یک طرف من شهرستان کوچیکی زندگی میکنم که ناچارم اغلب کارهامو اینترنتی انجام بدم
چون اونجا امکانات زیر صفره ...
فعلا تهرانم ... میشه بگید که:
اگر از این کارگزاری کد گرفتم میتونم کارگزاری دیگه ای هم برم ؟یا اصلا نیازی نیست حتما با کارگزاری خاصی کار کنم ؟
میتونم اینترنتی وارد بورس بشم و پیگیری کنم ؟چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان پارسا خوش اومدی..سرمایه گذاری برای بچه چون با نگاه بلندمدت اینکارو میکنی فکر خیلی خوبیه..خوش بحال پارسا...که مامانش اینقدر به فکره.
عزیزم شما از هر کارگزاری در هر جا ایران برای کد بورسی اقدام کنی هیچ فرقی نداره و میتونی بعد از اینکه کد گرفتی مجددا از هر کارگزاری برای خرید و فروش اقدام کنی..بعضی کارگزاریها خرید و فروش اینترنتی دارن..در واقع خیلیهاشون..مثلا من خودم با کارگزار بانک کشاورزی کار میکنم که این امکانو داره..اما لازمش اینه که یه فرمی رو پر کنی و تو محضر ثبتش کنی و بعد تحویل کارگزاری بدی..البته شماره حساب هم که باید بدی دیگه..میتونی اول با کارگزاری که قراره کار کنی هماهنگ کنی که با چه بانکی کار میکنن و ..و انکه به اسم خودت هم حساب باز کنی میشه یا باید به نام پسرت باشه و از اینجور سوالات...اولش شاید یه کم زحمت بیفتی برای پیدا کردن یه کارگزار خوب و ...ولی بعدش برای همیشه راحت میشه...تازه شما میتونی در آن واحد با چند تا کارگزار کار کنی..اصلا محدودیت وجود نداره...الان در همه مراکز استانها تالار بورس هست..یه سر به تالار مر کز استانتون بزن..دورو برش پر کارگزاره..میتونی از همونجا اقدام کنی .بعد که اینترنتیش کردی دیگه لازم نیست که مراجعه هم داشته باشی..موفق باشی .
مامان طاها جون 1سوال دیگه هم دارم ؟
خاله من سال 76 سهام شرکت سرمایه گذاری کشاورزی ایران رو از بانک کشاورزی گرفته ولی حالا نمیدونهکجا باید دنبالشو بگیره و بفروشه من هیچ اطلاعاتی نمیتونم پیدا کنم میتونی کمکش کنی؟
2810