نمیدنم چیکار کنم صورتمم لاعره کرمم مای شماره یک ولی باز حس میکنمانقدر که باید روشن نیس کانسیلر ارزون که روشن باشه سراغ دارین ولی لعنتیا اکسید میشن ادم بد نشون میدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کانسیلر لورال خوبه و کانسیلر گابرینی هم خوبه قیمتشون مناسبه .
برای میکاپ های غیر روزمره میتونی کالرکورکتور استفاده کنی بعد کانسیلر بزنی
برای درمان تیرگی سرم دور چشم اوردینری بزن .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من اصلا کانسیلر نمیزنمهمون کرممو دور چشمم فید میکنمی فکری بکن برا دور چشمتکرم دور چشم استفاده کنیاگه ...
فیلر اینا گرونه الانا نمیتونم مگر اینکه شاغلی چیزی شم بعدا با پول خودم فیلر بزمم سرم کافئین و ویتامین سی بزنم سیاهیش بره با فیلرم گودیش ولی الان دسترسی به اینا ندادم که بزنم مجبورم با ارایش روشنش کنم
کالرکاراکتور نارنجی بزن،یا پالت رنگدانه رنگ نارنجی بزن روش کانسیلر بعد کرمپودر
نمیدونم کالر کرکتور نارنجی گرون بودن یایه نارنجیم ندادم نمیدونم چیکار کنم کانسیلر زرد دارم بهتر پوشش میده اما یکم بعد باز دور چشم اکسید میشه تیره دیده میشه