2777
2789

نمیدنم چیکار کنم صورتمم لاعره کرمم مای شماره یک ولی باز حس میکنمانقدر که باید روشن نیس کانسیلر ارزون که روشن باشه سراغ دارین ولی لعنتیا اکسید میشن ادم بد نشون میدن

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اگه فیکس کنید اکسید نمیشه 

کانسیلر لورال خوبه و کانسیلر گابرینی هم خوبه قیمتشون مناسبه .

برای میکاپ های غیر روزمره میتونی کالرکورکتور استفاده کنی بعد کانسیلر بزنی

برای درمان تیرگی سرم دور چشم اوردینری بزن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
تو اینستا دیرم که با کالر کارکتور نارنجی باید اول سیاهی زیر چشمات رو خنثی کنی بعد کانسیلر بزنی روش

اخه وقتی میزنی فک میکنم  اون نارنجبه تو چشم میشه

من اصلا کانسیلر نمیزنمهمون کرممو دور چشمم فید میکنمی فکری بکن برا دور چشمتکرم دور چشم استفاده کنیاگه ...

فیلر اینا گرونه الانا نمیتونم مگر اینکه شاغلی چیزی شم بعدا با پول خودم فیلر بزمم سرم کافئین و ویتامین سی بزنم سیاهیش بره با فیلرم گودیش ولی الان دسترسی به اینا ندادم که بزنم مجبورم با  ارایش روشنش کنم 

اگه فیکس کنید اکسید نمیشه کانسیلر لورال خوبه و کانسیلر گابرینی هم خوبه قیمتشون مناسبه .برای میکاپ ها ...

کالر کارکتور نارنجی چی خوبه ارزون باشه اخه روش بیای کرم روشنم بزنی باز کرم روشنه با اون ترکیب میشه 

چون لاغری عزیزم،منم‌همینطوریم،ccکرم فارماسی بخر کاورش خوبه ضررشم کمتره

والا بدننن لاعر نیستم صورتم پر نمیشه بدبختیم  هر چی چربی چیلی خوردم صورتم چاق شه بدنم شد صورتم نشد 

کالرکاراکتور نارنجی بزن،یا پالت رنگدانه رنگ نارنجی بزن روش کانسیلر بعد کرمپودر

نمیدونم کالر کرکتور نارنجی گرون بودن یایه نارنجیم ندادم نمیدونم چیکار کنم کانسیلر زرد دارم بهتر پوشش میده اما یکم بعد باز دور چشم اکسید میشه تیره دیده میشه 

والا بدننن لاعر نیستم صورتم پر نمیشه بدبختیم هر چی چربی چیلی خوردم صورتم چاق شه بدنم شد صورتم نشد

ی شربتی هست از عطاری گرفتم صورتو چاق میکنه تو دوهفته صورتم پرتر شد جوانه گندم اینا جواب نگرفتم فقط اون خوب بود،چربی اینا نخور خوب نیست

2810