2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام به همه شما دوستان.فاطیما جون درست میگن/حداقل پول 100هزار تومنه.ولی خب هرچی بیشتر باشه بهتره.چون مثلا اگه پولت 2برابر بشه صدتومن میشه دویست تومن.ولی یک میلیون میشه 2میلیون.البته به همون نسبت ریسکش بالا میره چون اگه خدای نکرده پولت نصف بشه یک میلیونت میشه پونصدتومن...نکات مهم
1-حتما حتما پول اضافه و غیرضروری رو به بورس بیارید
2-اونایی که نمیتونن..بلد نیستن حتما از طریق صندوقهای سرمایه گذاری مشاع اقدام کنن که بهتره از همون اول که صندوق داره اسم مینویسه واردش بشن.این صندوقها ریسکشون خیلی کمتره و همیشه میشه نقد کرد.چون ضمانت نقد شوندگی دارن.
3-برای کاربورس حتما باید کد بورسی داشته باشی.که باید از طریق کارگزاریها دریافت کنی.البته یکبار برای همیشه.
4-کلا هر معامله ای چه خرید چه فروش فقط و فقط از طریق کارگزاری باید انجام بشه.الان خیلی کارگزاریها خرید و فروش اینترنتی یا اگه خیلی بشناسنت تلفنی هم انجام میدن...وگرنه باید حضوری بری دفتر کارگزاری و فرم خریدیا فروش رو پرکنی
5-بازم توصیه میکنم که برید صندوق بخرید.چون اصلا نیاز به پیگری و حرص و جوش و...نداره.فقط میتونین قیمتش رو پیگیری کنید و هر وقت خواستید بفروشید.مثلا من الان میتونم صندوق خودم رو بفروشم.یک هفته ای پول میشه اما چون میبینم روندش خیلی خوبه دارمش تا بازم بره بالا...
6-بازم...فعلا همین سوالی بود در خدمتیم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام فاطیماجون...الان ایران خودرو یه معامله عمده پارسیان داره اگه انجام بشه تو این مقطع زمانی ایران خودرو بهتره.
فیوچرز نمیدونم چیه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمنه جون تموم شیرینی بورس به نامعلوم بودنشه...هیچ چیز قطعی نیست...ولی باید با توجه به اطلاعات اقتصادی شرکتها خرید کنی...مگر اینکه صندوق بخری...که راحتتر باشی عزیزم...
2805
مامان طاها جان ممنون از راهنماییت
حالا فکر کن من میخوام بریا شروع صد تومن بذارم و سهام بخرم کجا باید برم و چه جوری تو اون صندوق هایی که گفتی بهتره عضو بشم که سهام بخرم ...ببخشیدا من اصلا صفره صفرم تو زمینه بورس...
من که چندسال در بورس فعالیت کردم کلی هم وقت گذاشتم و مدتهاهرروز از صبح تا ظهر توی تالار بودم اما در نهایت فقط ضررش یرام موند یعنی مجموع سود و ضررم را که حساب کردم دیدم آخرش ضرر بود و الان فقط دلم میخواد که پولی که توی بورس از دست دادم را در بیارم نه بیشتر اما میترسم الان در این مقطع زمانی وارد بازار بشم من یه بار تو سقوط وحشتناک بعد از نتایج انتخابات کمرم شکست الان هم قیمتهابدجوری حباب شده و ریسک خیلی بالا رفته حالا توی این شرایط آیا سهمی هست که بهم معرفی کنید که بتونم ضررم را باهاش جبران کنم ودیگه تا آخر عمربابورس خداحافظی کنم ؟چون یه مدته به خاطردنیااومدن نی نی نتونستم خودم پیگیری کنم از شما راهنمایی میخوام
Lilypie Pregnancy tickers http://ninicenter.com/
من هم سوال امنه جون رو دارم به من هم کمک کنید برای اولینبار کجا برم کدوم سهام بهتره این صندوق که میگین کجاست
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
سرکار خانم فاطیما
باسلام
فیوچرز یا معاملات آتی، بورس کالا هست به این صورت که هر کالایی رو که خریداری میکنید مثلاً گندم، قیمت اون کالا به قیمت همون روز محاسبه میشه و شما هزینه اون رو در چند نوبت شبیه حالت خرید قسطی در چند نوبت از طریق یه حساب بانکی که برای این منظور باز کردید، میپردازید. حالا ظرف این چند ماه که شما هزینه خریدتون رو میپردازید، چه قیمت اون کالا بالا بره چه پایین بیاد شما در نهایت قیمت همون روزی که معامله رو انجام دادید میپردازید. سکه طلا هم در بورس کالا خریدو فروش میشد ولی الان مثل اینکه خریدو فروش سکه متوقف شده. بورس کالا یا همون فیوچرز کلاً مستقل از بورس اوراق بهادار هست و کد بورسی مستقل برای خودش داره و شما به جای برگه سهام کالا دریافت میکنید، کالاهایی از قبیل شمش آهن محصولات کشاورزی و سکه.
ایمان داشته باش که کوچک ترین محبت از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شود...
سپید جون.خیلی متاسف شدم.خیلی پول گذاشته بودی؟اون سهامها رو هنوز داری؟چیا هستن؟سهام که بتونی باهاش ضرر جبران کنی از سهامهایی که تازه به بورس میان و ارزنده هستند بخر.بزودی بیمه دانا میاد.اگه تو همون یکی دو روز اول بتونی خرید کنی احتمالا سود خوبی نصیبت میشه.من خودمم میخوام بخرم.(قابل توجه سایر دوستان که غیر از صندوق میخوان روی سهام بخصوصی سرمایه گذاری کنن)میگن اواخر مرداد نمادش تو بورس باز میشه.میشه پولاتو حاضر کنی با کارگزارت هماهنگ کنی و زود بخری.موفق باشی...
persian جان.از توضیحاتت ممنون.شما تا حالا تو بورس کالا پول گذاشتی؟سودآوریش چطوره؟و دردسرش چی؟از نظر اینکه باید کالا رو تحویل بگیری؟میشه بیشتر توضیح بدی؟قبل اینکه قسطش تموم شه میشه فروخت؟
دوستان من نمیدونم کدوم شهر هستین؟توی همه مراکز استانها تالار بورس راه اندازی شده و همون دورو بر پر از دفاتر کارگذاریه که میتونین برای استارت و گرفتن کدبورسی به اونا مراجعه کنین.سعی کنید کارگزاری برین که سرشون خلوت تره یا بیشتر تحویلتون میگیرن...برای سهام با صدتومن میشه.ولی فکر کنم صندوق حداقلش گرونتره.مال من یک میلیون بود.به لینکی که پگاه جون گذاشته مراجعه کنین.صندوقییه که اولشه و میشه به قیمت نزدیک پایه خرید.ولی مثلا صندوق من الان اگه کسی بخواد بخره باید گرونتر بخره چون کلی بعد شش ماه روش رفته.کلی از کارگزاریها صندوق دارن .تعدادشون خیلیه.ولی میگم اگه همون موقع پذیره نویسی اولیه بخرید خیلی بهتره.http://www.fipiran.com
اینم سایتی که توش لینک صندوقها هم هست و حتی اونا رو باهم مقایسه میکنه.باکلی اطلاعات دیگه.
سلام خانم مامان طاها
من خودم با بورس کالا کار نکردم، اما در یه کلاس آموزشی که برای آشنایی با خرید و فروش سکه در بورس کالا برگزار شده بود، شرکت کردم. برای آگاهی دقیق و کامل به کارگزاری مراجعه کنید. تا اونجایی که من میدونم ابتدا یه کد بورسی مخصوص بورس کالا به شما میدن بعد یه معرفی نامه بهتون میدن که به بانک مراجعه کنید و یک حساب یه طرفه به همین منظور باز کنید. منظور از حساب یه طرفه اینه که شما فقط میتونید به اون حساب پول واریز کنید و امکان برداشت پول از اون حساب رو ندارید. اینکه کالا رو کجا تحویل میگیرید اطلاعی ندارم اما میتونید قبل از سررسید اقساطتون و در واقع هر موقع که خواستید کالاتونو بفروشید. اگه قصد ورود به بورس کالا رو دارید توصیه میکنم نحقیق کنید و اشراف کامل داشته باشید.
با آرزوی موفقیت
ایمان داشته باش که کوچک ترین محبت از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شود...
persianعزیز...ممنون از توضیحاتت عزیزم..بچه ها یعنی هیچکی سهام باز نیست...شایدم بیشتر مردونه است و خانوما خیلی علاقه ندارن به اینجور فعالیتها..شاید خانوما بیشتر علاقمندند که پولو خرج کنن تا به دست بیارن...
کبریای عزیز..کل مبلغ سرمایه گذاریت آنقدر نیست که خیلی نگرانش باشی..سهامهای خوبی داری..نمیدونم روشون سود کردی یانه..ولی اگه پولتو لازم نداری میتونی بزاری برای درازمدت بمونه...مخصوصا مپنا که عالیه و حیفه که ردش کنی ..در درازمدت بازهم بالا میره...مخصوصا بعد از این قضیه حذف یارانه ها و...چند وقت پیش صندوقم رو بعد از 7 ماه فروختم با 50 درصد سود..راضی بودم البته..خداروشکر..راستی شما با یه مبلغی توی صندوق سرمایه گذاری میکنی و دیگه لازم نیست کاری انجام بدی ..اونا خودشون در بعد کلان خرید و فروش میکنن و سعی میکنن که ارزش صندوقشون بالا بره...شما فقط میتونی پیگیری کنی که صندوق بالا میره ..یا پایین میاد... و هروقت که دلت خواست تقاضای فروش بدی..اونا بعد چند روز به قیمت روز درخواست فروش پولتو با حساب سود یا خدای نکرده زیانش به حسابت واریز میکنن..به نطر من صندوق رو توی پذیره نویسی اولیه و با قیمت پایه بخری بهتره..ضمنا تو شرکتی سرمایه گذاری کنی که قبلا سابقه موفقی از صندوقهای قبلیش داشته باشه...موفق باشی...
2810