2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست
ستاره خانوم خوش اومدی...عزیزم متاسفانه من اطلاعاتی در مورد فارکس ندارم.فقط میدونم که مربوط به بورس خارجیه...راستش تو بورس خودمون که زبونشو میدونیم هنر میکنیم سود میکنیم...با سرچ تو اینترنت احتمالا میتونی اطلاعات به دست بیاری..بعضی کارگداریها هم در این مورد کلاسهایی برگزار میکنن و جزواتی دارن...موفق باشی گلم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان طاها جون . خوبی خانومی ؟؟ اولا" از این که این تاپیکو زدیو به بچه ها کمک میکنی ازت ممنونم . دوما" راستش من اصلا" از این ماجرای صندوق ها سر در نیوردم میشه بیشتر توضیح بدی . مثلا" خودت چه صندوقی رو پیشنهاد میکنی؟ یا اگه اطلاعاتی راجع به پذیره نویسی اولیه صندوق ها داشتی میشه به ما هم بگی تا ثبت نام کنیم و یه چیز دیگه خودتون چقدر سرمایه گذاری کردینو در عرض چه مدتی چقدر سود کردی . اوووم اگه سایت خاصی هم سراغ داری معرفی کن عزیزم . بازم یه دنیا تشکر و طاها جونو ببوس .
2805
سلام بچه ها..مامی الینا شماهم خوش اومدی..بیشتر سوالات شما از طریق مطالعه اینترنتی حل میشه..وقتی یه صندوقی میخواد پذیره نویسی کنه البته تبلیغات میکنه..من خودم تو صندوقی که پول گذاشتم آگهیشو تو روزنامه دیده بودم..و چون قبلا سابقه موفقی از صندوق داشتن ثبت نام کردم..اگرچه جز اسراره(ههههه...)ولی بهت میگم..من 14 میلیون اواخر بهمن سال گذشته گذاشتم و حدود یکماه پیش با تقریبا 50% سود نزدیک 21میلیون برداشت کردم...(کیف داد...)البته بگم توی چندماه اول امسال بورس بشدت مثبت بوده..من یه سایت معرفی کرده بودم بالا..http://www.fipiran.com
همه اطلاعات درمورد همه صندوقها روداره...خیلی کامله..ضمنا سایت بورس نیوز هم فوق العاده اس.http://www.boursenews.ir/ اخبار مفیدی داره..حتی اخبار غیر بورسی..
در مورد صندوقها خیلی سختگیری لازم نیست...همینکه اون شرکت سابقه موفقی داشته باشه توی تشکیل صندوق و با مطالعه و مقایسه صندوقها تو اون سایت و یه مقدار سرچ و مطالعه اینترنتی میشه مطمین شدو تصمیم گرفت...تو اون سایت بازدهی همشون رو نوشته..اینکه بورس مثبت باشه یا منفی ...خیلی تو سوددهی شما موثره...ولی اصلش اینه که یه صندوق باید بازدهیش از میانگین بورس بیشتر باشه و ریسکش خیلی پایین باشه..
تشکیل شدن یه صندوق احتمالا توی روزنامه ها مخصوصا روزنامه های اقتصادی و همین سایت بورس نیوز آگهی میشه..من اگه مطلع بشم حتما خبرشو اینجا میدم..کلا اگه طرف بورس میایید باید از نظر روحیه اهل هیجان و ریسک باشید..آدمهای محتاط و محافظه کار براشون سخت میشه و ممکنه خیلی بهشون فشار بیاد..اونا شاید اگه پولشونو تو بانک بذارن با یه سود ناچیز براشون بهتر باشه..شما تصور کنید بانکها کلی تبلیغ و افتخار میکنن که اگه 5سال به پولتون دست نزنید بعد از 5سال 33/2 برابر میشه..ولی من توی 7ماه 50% برداشتم..البته همیشه اینطور نیست..مثلا ممکنه حتی چند ماه پولتون ازش کم هم بشه ..ولی میگم که باید هم جیگر داشت و هم صبر...اگرچه اگه صندوق،صندوق خوبی باشه به طور نرمال سودده خواهد بود...ضمنا بازم میگم پول اضافتونو بیارید بورس...نه پولی که به زودی لازمش دارید و براتون خیلی حیاتیه..یا خدای نکرده مال دیگرون باشه یا پول وام باشه..درواقع یه پس انداز اضافه..موفق باشید..
سلام مامان طاها
من سالها پیش حدود 7 سال پیش سهام صدرا . انفورماتیک و پتروشیمی رو خریدم
الان برای کاری لازم دارم برای فروش گذاشتم سر سهام صدرا کلی ضرر کردم خیلی خیلی اومده پایین
اون دوتای دیگه هم معمولیه به نظرت الان موقع خوبی برای فروش هست؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

عزیزم ...دریا جان..خیلی متاسفم ..من خودمم هم صدرا داشتم و هنوز هم هست..درسته خیلی اومده پایین..امیدوارم مبلغ اولیه سرمایه گذاریت خیلی زیاد نبوده باشه..این سهامها متاسفانه هیچکدوم روبورس نیستند..بررسی کن ببین به چه قیمتی میخرن..اگه پول لازمی چاره ای نیست...اصلا رو هیچکدوم سود کردی؟ضمنا تو این 7سال باید کلی از شرکتها سود سالیانه گرفته باشی...چیزی گرفتی؟میشه بگی چقدر سرمایه گذاشتی تو این سهامها؟
عزیزم500 سهم از صدرا که اون زمان خیلی خوب بود خریده بودم که حدود قیمتیش هر سهم 2000 تومان بود الان چنده باورت میشه حدود 200 تومان.

تو این سالها بیشتر به من افزایش سرمایه دادند تا سود خالص.
اگر سودی هم بود خیلی کم بود مثلا سال 88 هر سهم 150 ریال یعنی 15 تا تک تومان در کل سال.

من تمام پس اندازم که اون موقع کار کرده بودم گذاشتم تو بورس چون برای مدتی دست از کار کردن کشیدم و احتیاج مبرمی به اون پول نداشتم ولی الان هم که احتیاج دارم دردی ازم دوا نمیکنه (به نسبت تورمی که تو این سالها اتفاق افتاده)

دریاجون...با این اوصاف فکرنمیکنم ارزش داشته باشه بفروشیشون...حالا که آب از سرت گذشته بذار بازم بمونه...از این بورس همه چی برمیاد...یه دفعه میبینی همین سهامها همچین رشد میکنه که باورت نشه و در عرض مدت کوتاهی همه ضررهات جبران میشه..نگهداری بلند مدت سهام ضرری نداره...انشالا که این اتفاق بزودی بیفته...فعلا که وضع بازار خرابه...اصلا بفروشی چیزی دستت رو نمیگیره..ایشالا که مشکل مالیت هم حل میشه..
سلام مژگان جون..اگه منظورت این سهامیه که مسیجش میاد..(یعنی از این سهامها که تازه پذیره نویسی میکنن و داخل بورس نیستن..)خریدنش فایده ای نداره...چون همین الان تو بورس سهامهایی هست که خیلی هم ارزنده و ارزان هستند...و خیلی سریعتر و بیشتر میتونن به شما سود برسونن..این سهامها تا بخوان وارد بورس بشن ممکنه چندسال طول بکشه..در حالیکه باهمون پول میتونی از سهامهای فعال در بورس بخری و روش مانور بدی...موفق باشی...
2810