2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
مامان صدرا جون .من تا حالا بیشتر از تایپیک شاملو .لبخند .خیلی استفاده کردم .و تایپیک همه پرسی از تالار کرج .

این تایپیک را هم بخونhttp://www.talarebourse.com/forum/showthread.php/41101-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D9%84
ا ز ا د ی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه.
آرزو جون صندوق پیشرو هنوز فعالیتش را شروع نکرده . و نمی دونم کی شروع میکنه ولی این آدرس سایت صندوق هست . من قبلا صندوق عقیق که خریدم تقریبا یک ماه بعد از پذیره نویسی شروع به کار کرد . http://www.pishrofund.com/
وا...هما جون..اتفاقا بورس که الان چندوقتی هست نزول کرده..و تازه میخواد دوباره درست شه..البته این افت و در واقع تنفس برای بورس لازم و حیاتیه..ضمنا تقریبا همیشه قیمت طلا و شاخص بورس عکس هم حرکت میکنن..دقیقا تو روزایی که بورس شل کرده بود..قیمت طلا منفجر شد..و از امروز که بورس بهتر شده طلا هم ارزون شد...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
هما جون ایشالله که نمیشه ...مامان طاها راست میگه ...تازه داره مثبت میشه
اگر این نوسانات نباشه و همینطوری بره بالا که شاخص میترکه :دی
حالا کسی برندست که بتونه از این نوسانا به نفع خودش استفاده کنه
راستش مامان طاها من رو بورس دقیق نشده بودم واسه همین اطلاعاتم ژایین بود .ممنون از اطلاعات خوبت .من تو تالار بورس عضو شدم خیلی خوبه کلیاطلاعات به دست مییاری.یه جا خوندم 3 ازدیبهشت قراره یه صندوق جدید ثبت نام کنه.راستی راجع به کارگزاری آبان که به صورت آنلاین هست چیزی میدونید؟گویا اونا ها واسمون تو بورس خرید و فروش میکنن به صورت آنلاین .اعتباری هست؟
بله هما جان...همینطوره....دوستان...خبررررررررررر..........................خبرررررررررررررررررررررر
صندوق جدید....صندوق سپهر اول کارگزاری بانک صادرات از شنبه 3اردیبهشت پذیره نویسی می کند...
برای این منظور از شنبه به شعب بانک صادرات مراجعه کنید....

ضمنا هما جان..اکثر کارگزاریها معاملات آنلاین رو به مشتریاشون ارایه میدن..ولی یه مقدار مقدمات و کاغذ بازی و طول داره تا ردیف شه...در اونصورت خودمون میتونیم بواسطه کد آنلاینی که دریافت کردیم...به طور مستقیم در بورس خرید و فروش کنیم..از نظر سرعت اقدام برای معامله خیلی بهتره....برای اطلاعات بیشتر از کارگزارتون مشاوره بخواهید...چون من خودم هنوز این کد آنلاین رو ندارم و کار نکردم..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
مامان کسری منم دارم اون کتاب را مطالعه میکنم شاید این هفته امتحان دادم .

ولی اینقدر همه از مفید ناراضی هستن که موندم چیکار کنم شاید از یک کارگزار دیگه انلاین گرفتم .کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا ز ا د ی
من از آنلاین تردینگ کارگزاری مفید استفاده می کنم

یه سری مشکلات داره که میگن کارگزاریهای دیگه نداره ... از نهایت نگر هم کد دارم باید اونو امتحان کنم ببینم بهتره یا نه ...بعد نظر بدم

البته کسایی که اطلاعات بورسی و مالی خوبی ندارن بهتره از کد آنلاین استفاده نکنن ...هم به مشکل بر مرخورن هم پیامدهای قضایی خاص خودشو داره
بهتره یه مدت از بورس بازی حرفه ایتون بگذره بعد
منم چون سابقه معاملات بورس داشتم و رشته تحصیلیم مرتبطه اقدام کردم وگرنه ترجیح میدادم با کارگزار کار کنم البته کارگزار خوبی پیدا کنید که سفارشاتون رو درست و به موقع انجام بده و حقوق مشتریاش رو خوب رعایت کنه
برای تازه واردای بورس راه کم خطر سبد اختصاصی و صندوقهای سرمایه گذاریه ... چون اگر وارد نباشی احتمال ضرر بالاست ولی تو سبد و صندوق مدیر خودش اطلاعات کافی داره و پول شما رو به نحو احسن سرمایه گذاری میکنه با بازده خیلی خوب و کم ریسک
الیکا جون صندوق سپهر اول کارگزاری بانک صادرات برای من که وارد نیستم خوبه سود داره
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
سلام به همه دوستان. مورد توجه آرزو جون "

صندوق سرمایه گذاری پیشرو به مدیریت شرکت کارگزاری مفید در حالی فرایند پذیره نویسی خود را به پایان رساند که با استقبال سرمایه گذاران همراه بود به طوری که هم اکنون با پر نمودن سقف مبلغ قابل پذیره نویسی 500 میلیارد ریال فعالیت خود را از تاریخ 3/2/1390 با مجوز سازمان بورس اوراق بهادار تهران آغاز نمود.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به وبلاگ شرکت کارگزاری مفید به آدرس http://blog.emofid.com مراجعه کنند.
"
2810