2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم

152 بازدید | 7 پست

دخترم فردا نوبت سنجش کلاس اول داره لطفاً برامون صلوات بفرستید همه چیز خوب پیش بره

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس چ ی اخ😐😐😐سنجش دیگ

میگن سوال میپرسن از بچه ها🥲

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
بسلامتی عزیزم ، ان شاالله همیشه موفق باشید 🌹نگران نباشید 🥰

مرسی عزیزم♥️

چی نمیپرسن دوس تا چیز از رنگ و چی دوست داری فردا اصن استرس نذاشت باش

دخترم بخدا سطح ۴ ژیمناستیکه تو پیش دبستانی هم خیلی خوبه ولی خب آدم استرس میگیره نمیدونم چرا مرسی از دلداریت عزیزم❤️