2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
آره الیکا جون، خوش به حالشون. منم اون موقع پولم نقد نبود، فقط تونستم یه خورده جمع کنم. البته فکر هم نمی کردم که تمام 500000 واحدش رو تو پذیره نویسی پر کنه! تا به حال سابقه داشته که صندوقی در ابعاد بزرگ تو پذیره نویسی به سقف مجاز برسه؟ اگه بوده می شه اسمشو بگید لطفا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به بورس بازان محترم !
نی نی پانی جون فکر میکنم خیلی خوب باشه !خود بانک صادراتی ها که منتظر بودن پذیره نویسیش شروع بشه بخرن!
من که فعلا نمیتونم هیچی بخرم ! البته پیشرو خریدم ولی اوضاع مالیم بد جوری به هم ریخته.............
مامان پارسا جون مرسی که جوابمو دادی من رفتم پرسیدم گفتن سودش یک ساله پرداخت میشه و قبل از سه ماهم ضرره که بفروشی ولی هر سهمش که 100000 تومان است شاید در ماههای بعد افزایش پیدا کنه
من تصمیم گرفتم بخرم ولی چون قسط دارم نمیتونم همه پولمو اینجا بگذارم ولی مقداری میخرم تا ببینم سال دیگه چی پیش میاد
مامان کسری جون ممنون که جوابمو داده بودی. و ممنون از بقیه دوستان که همه اطلاعات روز رو اینجا میذارن. کاش منم بیشتر تو بورس و ... وارد بودم که منم یه کمکی به یکی میکردم و فقط استفاده کننده نبودم!!!!!!
ممنون فهیمه جون. من که شروع خوشی نداشتم تا حالا تو بورس، امیدوارم با این پیام های رو به رشدی که تو بازار سرمایه دادی ادامه مسیر برام هموار تر بشه.
به امید موفقیت همه خانمهای بورس باز
ممنون فهیمه جوون!

نمیدونم شانس من بود تا پامو گذاشتم تو بورس ، بورس بیشترین افتش رو در 20 سال اخیر پیدا کرد!

دکتر قالیباف اصل ( مدیر عامل بورس ) استاد من توی دانشگاه است اون بهم پیشنهاد کرد تو صندوق ها سرمایه گذاری کنم بیچاره اگه میدونست قدم من خیلی خوبه هیچ وقت همچین حرفی نمیزد ! :-)
خدایا ، یا نوری بیفکن یا توری ، ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسد.
سارا جون .اشکال نداره .اتفاقا اولش ضرر کنی بهتره .اینجوری واقع بینانه با بورس برخورد میکنی و همیشه احتمال ضرر را هم میدی .من که شوک شدم این چند روز .

سارا جون یه زحمتی بکش از استادت کتاب برای اموزش تکنیکال بپرس چی خوبه؟؟؟ازش بپرس کدوم سایتها موثق ترن و بیشتر میشه بهشون اطمینان کرد و بپرس کلاسهای اموزشی کجا هست .برای شهرستان هم بپرس
ا ز ا د ی
فهیمه و مامان پارسا جون، چشم ازش میپرسم ولی طول میکشه آخه دکتر قالیباف رو فقط روزایی که باهاش کلاس دارم میتونم تو دانشگاه ببینم اونم شنبه است که تعطیله. دکتر رستمی معاون دکتر قالیباف و دکتر رحمانی مدیرعامل سابق بورس هم توی دانشگاه ما هستند که کمتر توی دانشگاه دیده میشن ولی در صورت رویت حتما ازشون میپرسم.

خدایا ، یا نوری بیفکن یا توری ، ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسد.
سلام به همه بروبچ بورس باز...خوبین؟خوشین؟سلامتین؟
میبینم که روزای ناجور و سرپایینی بورس رو هم با چشمتون دیدین و کلی شوکه شدین..
بع...له...بورس اینارو هم داره..اگه قراربود که فقط بره بالا همه پولشونو میاوردن تو بورس.حتی ترسوها..برای همین کار هرکسی نیست که وارد بورس بشه...ممکنه ..خدای نکرده سکته هم بزنن و ...
راستش من یه مدت خواننده خاموش بودم..گفتم تاپیک رو بسپرم دست خودتون..بچرخونید..بد هم نشد..حداقل تاپیک از صفحه اول خارج نشد..به نظر میاد که روزهای وحشتناک بورس تموم شده و از دیروز خیلی بهتر شده...نگران نباشید...درست تر هم میشه ایشالا..اونایی که صندوق دارن حالشون بهتره...من خودم فعلا به طور کامل تو ضرر هستم...چون نتونستم همون اول خروج کنم..بعد هم حیفم اومد..چون انرژی سهامها خیلی تخلیه شده و تازه آماده رشد شدن.همین استرسها و بالاپایینهای بورسه که جذاب و هیجان انگیزش میکنه.
یه تشکر ویژه از مامان پارسا که یاد من کرد..محبت داری عزیزم..هنوز زنده ام...همینجام....
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام بچه ها هههههههههههههههههههههه تا دلتون بخواد ضرر کردم البته چون قبل عید یکبار این ضررهارو تجربه کرده بودم زیاد شوکه نشدم . آخ چقدر جذابه این بورس کاش پول و تجربشو داشتم میزدم کلا تو خط بورس بازی
2810