2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیدا جان کار بورس فقط وقت گذاشتن می خواد یعنی آدم با تجربه می خواد که باهاش مشورت کنی و تو تالار بورس وقت بزاری من همین سهامی هم که دارم جایی که کاملا می شناسمش که سزمایه گذاری کردم توش
2805
سلام بچه ها.خوش اومدین...آزاده جون دیگه چی داری؟ما وبانک داریم که خیلی داره حال میده.میخوام بفروشم ولی همینجوری داره میره بالا.دمش گرم.طمع نمیذاره بفروشمش.نمیدونم تا کجا میخواد بره؟سهامهای دیگه هم داریم.مپنا بانک تجارت سایپا ایران خودرو و سهامهای ریز هم زیاد داریم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
آیدا جون اگه پول اضافی داری که لازمش نداری و حیاتی نیست میتونی تو یه سهام خوب که کف قیمته و با ارزشه یا از این سهامها که جدید باز میشن سرمایه گداری بلند مدت کنی.اینجوری زیاد سردرآوردن و پیگیری هم نمیخواد.یا اصلا میتونی توی صندوقهای سرمایه گذاری پول بذاری هروقت هم بخوای میتونی بفروشی و به قیمت روز پولتو بگیری.اونم خیلی خوبه.اگه بازم سوالی داری بپرس
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام منم دوست دارم سرمایه گذاری کنم ولی اصلا هیچ چیز راجع بهش نمیدونم ...حداقل پولی که واسه سهام میذاری باید چقدر باشه؟؟چه جوری پیگیری کنی؟؟چه جوری اگه خواستی بفروشی ؟؟مامان طاها یه کم برام توضیح میدی ؟؟و این که چه سهامی رو پیشنهاد می کنی؟؟؟
سلام منم تا حدی اشنام شیرین جون با 100 هزار تومن هم میشه فقط اینو بدون که پول ازاد مازاد رو ببر بسوی بورس نه پولی که ممکنه به زودی لازمش داشته باشی
بورس بازی کمی صبر و حوصله می خواد
2810