2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80445 بازدید | 317 پست
انشالله که مادرتون ۱۲۰ سال زنده باشن، از نزدیکان منم داشتن و دارن از ۱۰ سال پیش، هنوز سال و سرحالن. ...

جدی؟

الهی خیر ببینی که امید میدی. میشه بگی درجه سیروز بیمار شما چقدر بوده؟

رژیم غذایی یا داروی خاصی دارند؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
انشالله که مادرتون ۱۲۰ سال زنده باشن، از نزدیکان منم داشتن و دارن از ۱۰ سال پیش، هنوز سال و سرحالن. ...

تهران پزشک خوب سراغ دارید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید چه داروهای خاصی باید بخورند؟ ممنونم که تجربه ات رو در اختیار گذاشتی. الهی خیر ببینی. اما ...

دقیق نمیدونم اسم داروعزیز اما پیش یه دکتر دیگه هم ببرید بهتره .. خاله م چون تازه فوت کرده نمیتونم از دختراش بپرسم ناراحت میشن .ان شالله که با رعایت و پیگیری به خیر بگذره ..

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

خداروشکر چقدر خوشحال شدم. ان شالله که سالم باشن همیشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
دقیق نمیدونم اسم داروعزیز اما پیش یه دکتر دیگه هم ببرید بهتره .. خاله م چون تازه فوت کرده نمیتونم از ...

خدا رحمت کنه خاله‌تون رو. و صبر بده به بازماندگان. میشه چند هفته بعد یک یاداور برای خودت بذاری و اگر زحمت نیست از دختراش بپرسی؟ و بهم بگی؟ خدا خیرت بده.

کمک میکنی که یک مادر ایشالا بیشتر بالای سر بچه‌‌هاش باشه

خدا رحمت کنه خاله‌تون رو. و صبر بده به بازماندگان. میشه چند هفته بعد یک یاداور برای خودت بذاری و اگر ...

باشه عزیز ..

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
سلام عزیزم خواهش میکنم ،اره تهرانم .ببرش بهترین دکتر کبد تو ایران، دکتر نصیری طوسی. دقیقا تنها کمک ب ...

عزیزم البته شیرازم یک دکتر بسیار معروف برای کبد داره متاسفانه من نمیشناسم ، شما ببین تهران بهت نزدیک تره یا شیراز، شیراز دکتری ب اسم تقوی یا فامیلی ای شبیه این بود که خیلی عالی ان

سلام دوستان من اتفاقی به این تاپیک برخورد کردم خواستم تجربه ای ک از سیروز داشتم بهتون بگم شاید کمکتون کنه، من مادرم دچار سیروز شدید شد هر سه روز اب شکمش رو میکشیدیم کاملا روی مغز و دستگاه های عصبیش تاثیر گذاشته بود و بدترین حالت یه انسان که میتونید تصور کنید داشت ، ما از شهریور 99 متوجه این موضوع شدیم که مامانم دچار سیروز شده و باید پیوند بشه اول تهران رفتیم ولی خب اوج کرونا بود و پیوند توی تهران سخت انجام میشه اون موقع مامانم بهتر بود میتونست کارای شخصیشو انجام بده ولی خب اسیت شکمی و درد داشت ما رشت هستیم قرار بود بریم شیراز ک اونجا هم مامانم توی لیست قرار بگیره که مامانم به شدت حالش بد شد یکدفعه ای جوری ک من و خواهرم رو نمیشناخت هر یه ساعت باید بهش شربت لاکتولوز میدادیم 5 قاشق تا شکمش به راه بیوفته توی رشت اهدا کننده کم بود و مادرم همش بیمارستان بستری بود بدترین حالت رو داشت که ما فهمیدیم به جز شیراز مشهد هم مرکز پیوند داره، شیراز با این حال مادرم رو پذیرش نکردند و ما  با رضایت شخصی مادرم رو با ریسک شدید مادرم رو از بیمارستان مرخص کردیم و مشهد رفتیم اونجا مدت خیلی کمی توی نوبت موندیم و مادرم پیوند شد و الان خدا رو شکر خوبه با اینکه مراقبت زیادی میخواد باید خیلی چیزا رو رعایت کنه ولی الان خوبه و خداروشکر مشکلی نداره، از پیوند نترسید دکترای مشهد خیلی حاذق اند اسم بیمارستان هم منتصریه هستش ، دکتر کامبیز اخوان دکتر خیلی حاذقی در زمینه سیروز هستند. 

اینم بگم مامان من مشکل زمینه ای داشت و یک بیماری خاص به جز سیروز داشت دیابت هم داشت ولی پیوند شد&nbs ...

الهی عمر مادرت با عزت باشه. ممنون که گفتی تجربه‌ات رو.

هزینه پیوند چقدر شد؟

الان ملدرت خودش اموراتش رو انجام میده؟

الهی عمر مادرت با عزت باشه. ممنون که گفتی تجربه‌ات رو. هزینه پی وند چقدر شد؟ الان ملدرت خودش ام ...

قربونت عزیزم هزینه ی پیوند و عضو پیوندی هزینه ی بیمارستان رایگانه و بیمارستان 1000 تومنم هزینه ی بستری نگرفت ما بیمه تامین اجتماعی داشتیم تکمیلی هم نداشتیم هزینه ی جانبی داره هزینه ی داروهاش وقتی بستری هست تقریبا یه روز در میون 500 600 میشد  که این خب بستگی به حال عمومی بعد از پیوند داره مامان من چون بیماری زمینه ای داشت خیلی دردسر داشت ولی بعد از عمل هزینه ی داروهاش با بیمه ی ما هر دو ماه 500 میشه ولی خداروشکر الان نتیجه اش خوبه، 5 مرداد پیوند شد یکم اوایل بخاطره اینکه داروها با بدن سازگار بشه ممکنه چند بار بیمارستان بستری بشن و اوایل تا سه چهار ماه هر هقته باید ازمایش بدن و انزیماش چک بشن بعدش تا یه سال هر ماه ازمایش میدن و ویزیت میشن  ولی الان خداروشکر خوبه اشپزی میکنه کارای شخصیش رو خودش کاملا انجام میده ورزش سبک انجام میده فقط حتما باید داروهاشو سر تایم مصرف کنه کار سنگین مثل جارو کشیدن و جا به جایی انجام نده ، و اینکه تو شرایط معمولی که کرونا نبود باید 6 ماه قرنطینه میشدن ولی الان که کرونا هست مامانم اصلا جای شلوغ نمیره کسی دیدنش نمیاد و ما هم بخاطره کرونا پیشش رعایت میکنیم و ماسک میزنیم چون داروهای سرکوب کننده ایمنی مصرف میکنن برای جلوگیری از رد پیوند باید مراقب باشن، خیلی مراقبت میخواد ولی به شیرینی بودن مامانم تمام سختی هاش می ارزه ، فقط عزیزم از پیوند نترسین مامان من روزای اول که تهران رفتیم برای لیست پیوند meld 13 بود و دکترای تهران میگفتن تا 5 سال میتونه با دارو منتظر بمونه ولی مامان من در عرض دو ماه وضعیتش بدتر شد و  روزای اخر meld 30 بود سیروز بیماری هستش که اگه درمان نشه و پیوند انجام نشه عاقبت خوبی نداره به نظرم پیوند شاید ریسک باشه ولی حداقل اینه که ادم میدونه تلاشش رو کرده، و اینکه فکر کنم تا سن 70 سالگی مشهد پیوند انجام بدن، چون دیدم ادم های سن بالا هم برای پیوند اومده بودند

و اینکه عزیزم برای سیروز کبد درمان سنتی رو بزارید کنار تغذیه خیلی مهمه ولی در شرایط سیروز حتما باید داروهای خاص استفاده بشه برید متخصص گوارش و پیوند کبد باید دارو مصرف کنه حتما ، من تهران دکتر محمد طاهر بیمارستان امام خمینی میشناسم که تو تیم پیوند کبد امام خمینی هستند میتونید کلینیک یلدا نوبت بگیرید و با ازمایشات و سونوگرافی قدیم و جدید و اگه فیبرو اسکن شده ببرید و حتما ویزیت بشن مادرتون  ، دکتر اسحاق حسینی هم کسی بودند ک تشخیص دادن مامانم باید پیوند بشه دکتر حاذق و خوبی اند.

سلام عزيزم ميشه بگين حال مامانتون چطوره؟مامان من سه سال سيروزش رو فهميديم اما يهو از مهرماه حالش بده ...

سلام. مادر من یکساله که فهمیدیم.

مادر شما گرید چند بودند زمان تشخیص؟

درمانی انجام دادند یا رها کردند؟

وزن و سنشون چقدره؟