2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80440 بازدید | 317 پست
سلام عزيزم ميشه بگين حال مامانتون چطوره؟مامان من سه سال سيروزش رو فهميديم اما يهو از مهرماه حالش بده ...

با خوندن پستت دلم هری ریخت...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامانم دوسال خوب بود اول گريد١٦ بود بعد از ابان يهو حالش بد شد همش بستريه الان تو شكمش درين گذاشتن واسه تخليه آب شكمش😔 تا الان كليه خوب بود الان كراتين رفته بالا و اوره همش استرس كليه اشو داريم داريم دق ميكنيم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بنده متخصص طب سنتی هستم و با یه روش درمانی دقیق و جدید می توانم انواع بیماری ها رو درمان کنم.شم ...

سلام. اگر اینطور بود، مردم باید دنبال شما میگشتند؛ نه شما به دنبال مردم و بیمار!

با بیماران و دلشکستگان، تجارت نکنید. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام دوست قدیمی جان من با چند تا مریض بد حال کارکردن خدا رو شکر حالشون خیلی بهتر شده اگه دوست داشتید ...

مینشه لطفا برای مامان من انجام بدید این روش رو؟؟ممنون 

سلام گلم خوبی شما یسری سوال داشتم اگه امکانش هست جواب منو بدید 

مامان شما زردی چشم نداشت ؟

من کبدم چرب هست سفیدی چشمم زرد شده ولی بیلزوبینم وانزیم کبذیم نرمال هست سمت چپ شکمم تقریبا پهلو درددارم حس میکنم بعد امیکرون اینجوری شدم تقریبا ۷ماهه 

میخاستم یکم اطلاعات بهم بدید اگ تهرانی. کدوم دکتر گوارش خوبه یاکذوم سونو خوبه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام گلم خوبی شما یسری سوال داشتم اگه امکانش هست جواب منو بدید  مامان شما زردی چشم نداشت ؟ من ...

سلام. مامانم چشمش نه... زرد نشده ... ولی رنگ و روش یکم زرده‌...

ولی کبد چرب کاملا درمان داره و برمیگرده به حالت اول... فقططططط باید جدی بگیری عزیزم.

آنزیمها نرماله خوبه...

سمت چپت درد میکنه  ممکنه به خاطر طحال باشه که تو بیماریهای عفونی مثل کرونا و انفولانزا کمی بزرگ میشه

سلام. مامانم چشمش نه... زرد نشده ... ولی رنگ و روش یکم زرده‌... ولی کبد چرب کاملا درمان داره و برمی ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی ایشالا ک مادرت زودتر خوب بشه 

من سونوگرافی مو نرفتم فعلا جواب آزمایش گرفتم ولی خیلیا می‌گند ممکنه بیلزوبین وانزیم نرمال باشه ولی اینکه سفیدی چشمم زرده خیلی رو اعصابمه بدکتر گفتم ازکبد چرب نیست میگه نه نیست 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون گلم خیلی لطف کردی ایشالا ک مادرت زودتر خوب بشه  من سونوگرافی مو نرفتم فعلا جواب آزمایش گ ...

ولی حیفی... جوونی... سبک زندگی و غذاییت رو تغییر بده... درمان کن کبد چربت رو...

ولی حیفی... جوونی... سبک زندگی و غذاییت رو تغییر بده... درمان کن کبد چربت رو...

تازه متوجه شدم اونم سونو برای مشکل دیگه دادم که بهم گفت کبدت هم چرب شده خیلی وقته کم تحرک شدم حدود ۱۰کیلو هم اضافه وزن دارم کم کاری تیرویید هم دارم لووتیروکسین میخورم 

زردی سفیدی چشمم بعد کرونا اتفاق افتاد یجورایی همه باهم شد ارمایشمو تازه دادم حالا سونوگرافیمم هفته بعد میدم ببینم اوضاع چطوره یذکتر خوب گوارش پیدا کنم 

تازه پیاده روی رو شروع کردم غداممم کم کردم امیدوارم جمع جور بشه البته همسرم کبدش چرب بود با پرهبزغذایی گریدش رو کم کرد ولی من خودم میگم شاید مشکل ازکبد نباشه شاید صفرا یاچیزدیگ باشه ک سفیدی چشمم روبه زردی رفته اینایی ک کبدشون چرب زردی چششون بمدل خاصی هست مال من فرق داره پررنگ هست دوگوشه چشمم

فقط اینکه یسوال دارم ممکنه کسایی کبدشون گرید بالا باشه ولی آنزیم وبیلروبین بالا نرفته باشه درسته ؟چون من خودم همین شکلیم 

دکتر خوب تهران سراغ ندارید؟

وخدایی که بشدت کافیست
تازه متوجه شدم اونم سونو برای مشکل دیگه دادم که بهم گفت کبدت هم چرب شده خیلی وقته کم تحرک شدم حدود ۱ ...

خب من پزشک نیستم ولی فکر کنم ممکن باشه.

والا من چون سلیاک دارم دکتر شهبازخانی رو میشناسم تو تهران که تو سلیاک کارش خوبه. به هر حال فوق تخصص گوارشه. در مورد همه موارد که به گوارش مربوط باشه میتونه نظر بده.دکتر بیژن شهبازخانی

دکتر سید مجیدی هم فوق تخصص گوارش هست و بعضی روزها تهرانه. اون هم دکتر خیلی خوبیه.

خب من پزشک نیستم ولی فکر کنم ممکن باشه. والا من چون سلیاک دارم دکتر شهبازخانی رو میشناسم تو تهران ک ...

فدات شم عزیزم خیلی لطف کردی ⁦🙏🏼⁩⁦🙏🏼⁩⁦🙏🏼⁩⁦🙏🏼⁩⁦🙏🏼⁩

وخدایی که بشدت کافیست