2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80449 بازدید | 317 پست
ممنونم. چشم. ان شاءالله. شرایط اقتصادی هم واقعا سخت شده. برای خانواده جمعیتی مواد غذایی ارگانیک و رو ...

بله قبول دارم واقعا

ما تقریبا ۸۰ درصددرآمدمون میره واسه تغذیه

ولی خب این مثل پس انداز واسه آینده اس

علت کبد چرب و دیابت و کلا اکثر بیماری ها روغنه

به قول دکتر خیراندیش فقط روغن درست بشه بیمارستانها تعطیل میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بله قبول دارم واقعا ما تقریبا ۸۰ درصددرآمدمون میره واسه تغذیه ولی خب این مثل پس انداز واسه آینده ا ...

بله درسته واقعا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  تورو خدا مادرتون چی شد مادر منم به این بیماری گرفتار شده

چی بگم... مصرف گوشت قرمز رو بسیار کم کرده... پیاده‌روی میکنه و یک سری دستورات طب سنتی رو انجام میده... چی بگم... طب مدرن که درمانی براش نداره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ای  خدا  خیلی بیماری  بدیه

مادر شما علایمشون چیه؟

چطور تشخیص داده شد؟

مادر شما علایمشون چیه؟ چطور تشخیص داده شد؟

یه بار سونو داد فهمید کبد چربه بعد  رژیم گرفت پیاده  روی  کرد دوباره  رعایت نکرد الان کلیه هاش مثانه ش بت پاهاش رو درگیر کرده

❤خدایا مواظب پسرم باش 
چی بگم... مصرف گوشت قرمز رو بسیار کم کرده... پیاده‌روی میکنه و یک سری دستورات طب سنتی رو انجام میده. ...

سلام عزیزم خوبی؟ مامانت چطورن الان؟ چند سالشونه؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم خوبی؟ مامانت چطورن الان؟ چند سالشونه؟

سلام. بد نیستند.

۶۸ سالشونه. دارند به شدت رعایت میکنند در خوراک و سعی میکنند پیاده‌روی بروند.

سلام. بد نیستند. ۶۸ سالشونه. دارند به شدت رعایت میکنند در خوراک و سعی میکنند پیاده‌روی بروند.

مامان منم همین سنن. ام ار سی پی انجام دادیم نوشته مشکوکه ب سیروز. الان مطبم. اینقدد استرس دارم😭

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام. بد نیستند. ۶۸ سالشونه. دارند به شدت رعایت میکنند در خوراک و سعی میکنند پیاده‌روی بروند.

دارو هم مصرف میکنن؟؟

دارو هم مصرف میکنن؟؟

برای کبدش نه...

چون طب مدرن درمانی برای سبروز نداره.

ولی خب داروهای قند و فشار و چربی و اینها رو دایم مصرف داره.

البته طب سنتی یک سری داروهایی برای اصلاح بدن و کبد بهش داده

برای کبدش نه... چون طب مدرن درمانی برای سبروز نداره. ولی خب داروهای قند و فشار و چربی و اینها رو د ...

عزیز دکتر خوب ببریدش اینا که سروز کبدی میشن باید دارو های خاص بخورن تا خونشون لخته نشه ..یا عفونت تو بدنشون پخش نشه ..نترسید ولی صددرصپ جدی بگیرید .

ماتجربه تلخی داشتیم البته به خاطر اینکه پزشک نفهم بهشون نگفت باید داروی خاصی بخوره و هرروز بدتر ازدیروز شد .خاله م بنده خدا چربی و فشار ودیابت هم داشت 

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
عزیز دکتر خوب ببریدش اینا که سروز کبدی میشن باید دارو های خاص بخورن تا خونشون لخته نشه ..یا عفونت تو ...

میشه بگید چه داروهای خاصی باید بخورند؟

ممنونم که تجربه ات رو در اختیار گذاشتی. الهی خیر ببینی.

اما پیش فوق تخصص گوارش بردیم گفته به غیر از کاهش وزن و ورزش و نخوردن گوشت قرمز، چیز دیگری نگفته بهمون.

شما کدوم شهر هستی؟