2777
2789
عنوان

بارداری دوم با وجود بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعتی وقتی شدی ناراحت شدی؟ خوب که. بچه دوست نداشتی؟

نه اتفاقا خوش حال شدم چون من دوست داشتم بچه دوم بیارم ولی شوهرم میگفت نه این شد که ناخواسته باردار شدم ولی شوهرم وقتی فهمید اصلا ناراحت نشد تو عمل انجام شده قرار گرفت وقتی فهمیدم باردارم با هم رفته بودیم سونو که چرا پریود نمیشم فهمیدم 13 هفته و 6 روزه که باردارم تنبلی داشتم و هم سابقه پولیپ داشتم 6 ماه بود پریود نمیشدم بیبی زده بودم منفی بود داروی گیاهی خوردم پریود بشم ولی خدا خواست و من باردار شدم الان هر سه تامون جونمون رو براش میدیم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
نه اتفاقا خوش حال شدم چون من دوست داشتم بچه دوم بیارم ولی شوهرم میگفت نه این شد که ناخواسته باردار ش ...

منم پسرم مهر ک بشه میره کلاس اول،ولی انقد تنهاست و بچه بچه کرد تا اقدام کردیم و انشالله مرداد ب دنیا میاد.

کاش دوسال پیش میاوردم.

اتفاقا کلاس انلاین ک راحتتره دیگ نمیخاد ببری بیاری،صبح زود بیدارش کنی بزور صبونه بدی لباس اتو کنی یسره ...اگ همسرت کمکت باشه ک براحتی تو نی نی رو تروخشک میکنی ایشونم بچه اولی رو تودرسا کمک میدن

مشاور

زمانش اینقدر مهم نیست. مهم اینه که چه امسال چه سال بعد ، یه نکاتی رو رعایت کنید که بچه اول آسیب روحی نبینه. و تو درساش قوی بمونه. چون خود مدرسه رفتن یه بحرانه. حالا ورود بچه دوم تشدیدش میکنه. من چیزی بلد نیستم وگرنه کمکت میکردم. خودم برای هر چیزی به مشاور زنگ میزنم. الانم کروناست. اکثر مراکز، مشاوره تلفنی هم دارن. 

یه خانم مستقل و قوی 
به نظرم باید بچه اول سه ساله شد دومی رو بیاریم .دیگه وقتی خواست بره مدرسه اذیت نمیشه 

دقیقا همینه. منکه اشتباه کردم گزاشتم شش ساله شد بعد بفکر افتادم.بچم بچگیش ب تنهایی گذشت

منم پسرم مهر ک بشه میره کلاس اول،ولی انقد تنهاست و بچه بچه کرد تا اقدام کردیم و انشالله مرداد ب دنیا ...

آره اگه همسرت باشه خوبه ولی برای من همسرم سرکار هست و کلاس های پسرم صبح هست البته تایم کلاسش و قانونش خیلی خوب و راحته وقتی همسرم خونه هست پسرم تکلیف چیزی نداره مگر چند بار خیلی کم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....

منم سال دیگه کلاس اولی دارم.ولی نمیخوام فاصله سنی بچه ها زیاد بشه و فکر بچه سومم.امسال کنکور دکترا هم ثبتنام ‌کردم و اگر قبول شدم کلاس هم دارم

مثل شما نگران درس دخترمم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....