2777
2789
سلام مامانای مهربون پسرم 5 ماه و 6 روزشه... اوایل خوابش منظم بود ولی الان یه ماهه تا صبح بیداره... چند شبه که تا میزارم تو رختخوابش لب برمیچینه و گریه میکنه تا شیر بهش نمیدم آروم نمیشه... تا صبح بغض داره... چیکار کنم؟ همه مامان این مشکل رو دارن؟
اره عزیزم منم از 6 ماهگی کنار خودم خوابوندمش و تا وقتی شیر میخورد تا صبح می می تو دهن بود همین یک ساعت پیشنم تایپیک زدم میخوام خودمو بکشم از دستش والا به خدا هنوز که هنوزه بد میخوابه
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگار جون ما زیادی احساسی هستیم والا دکتر به من گفت بچه باید از 6 ماهگی جاش جدا بشه از یک ماهگی هم تا صبح دیگه نباید شیر بخوره کو گوش شنوا به خدا همش تقصیر این شوهرهاست میگم که من شبی داشتم میرفتم اون دنیا
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq