دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مامانا 😰😭😭مدرسه علامه طباطبایی فقط و فقط اسم در کرده امسال دخترم کلاس رز صورتی بود ۲۳ نفر دانش ام ...
عزیزم درسته. همکار منم قبلا معلم زبان علامه تهرانپارس بود میگفت خانم امرالهی یک خانم بی ادب، خسیس و کم سواده که فقط بازاریابی بلده. بچه های زبان با سطح زبان های مختلف استارتر ـ 1 ـ 2 و 3 رو توی یک کلاس می ریختن و چندتا صندلی می اوردن مثل کاروانسرا و میگفتن بهشون درس بدید. می گفتیم اینطوری نمی شه که ! بچه ها رو تو چند تا کلاس جدا کنید. خانم امرالهی میگفت باهاشون بازی کنید، فقط بهشون خوش بگذره!!! اتفاقا دوستم هم میگفت مشق می دادیم بعضی مادرها اعتراض می کردن، مشق نمی دادیم بعضی دیگه... چون سطح ها با هم فرق می کرد. شنیدم یکی از معلم ها هم رفته بود آموزش و پرورش از مدیر مدرسه شکایت کرده بود. (البته این موضوع برای دو یا سه سال پیشه) ولی باز هم طفلک دانش آموز :(
واقعا مدیر خوب کادر خوب می سازه، مدیر بد کادر بد و تأثیرش رو دانش آموز می بینه. بچه ها به عنوان یک معلم میگم خیلی در انتخاب مدرسه دقت و حوصله کنید.
عزیزم درسته. همکار منم قبلا معلم زبان علامه تهرانپارس بود میگفت خانم امرالهی یک خانم بی ادب، خسیس و ...
سلام ببخشید نظر شما درباره مدرسه سلام تهرانپارس چیه ؟ چون من میخواستم علامه بنویسم یه خاطر تعریف هایی که شنیدم ازش ولی شما که اینطور گفتید مردد شدم، سلام تهرانپارس مدرسه خوبیه؟
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
سلام ببخشید نظر شما درباره مدرسه سلام تهرانپارس چیه ؟ چون من میخواستم علامه بنویسم یه خاطر تعریف های ...
سلام عزیزم. ببین من سلام تهرانپارس رو خوب نمی شناسم ولی دو تا از همکارهای من که مدارس سلام کار می کنن، خیلی تعریف کردن ازش. یکی از همکارام که از مدرسین کامپیوتر مدارس سلام هست می گفت خیلی عالیه و اگر مجبور شم ببن مدارسی که باهاشون همکاری می کنم یکی رو انتخاب کنم فقط سلام را انتخاب می کنم.
ولی حالا شما باز این شعبه رو تحقیق کنید که مطمئن تر اقدام کنید.