2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه در تهرانپارس

| مشاهده متن کامل بحث + 27789 بازدید | 61 پست
من مذهبی که گفتم به این دلیله که اصلا دنبال مدرسه مذهبی نیستم بیشر دنبال یه مدرسه شاد و خلوتم که ور ...

بانو میشه بگید الان کجا ثبت نام کردید دخترتون رو؟دغدغه منم مثل شماست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا 😰😭😭مدرسه علامه طباطبایی فقط و فقط اسم در کرده امسال دخترم کلاس رز صورتی بود ۲۳ نفر دانش ام ...

عزیزم درسته. همکار منم قبلا معلم زبان علامه تهرانپارس بود میگفت خانم امرالهی یک خانم بی ادب، خسیس و کم سواده که فقط بازاریابی بلده. بچه های زبان با سطح زبان های مختلف استارتر ـ 1 ـ 2 و 3 رو توی یک کلاس می ریختن و چندتا صندلی می اوردن مثل کاروانسرا و میگفتن بهشون درس بدید. می گفتیم اینطوری نمی شه که ! بچه ها رو تو چند تا کلاس جدا کنید. خانم امرالهی میگفت باهاشون بازی کنید، فقط بهشون خوش بگذره!!! اتفاقا دوستم هم میگفت مشق می دادیم بعضی مادرها اعتراض می کردن، مشق نمی دادیم بعضی دیگه... چون سطح ها با هم فرق می کرد. شنیدم یکی از معلم ها هم رفته بود آموزش و پرورش از مدیر مدرسه شکایت کرده بود. (البته این موضوع برای دو یا سه سال پیشه) ولی باز هم طفلک دانش آموز :( 

واقعا مدیر خوب کادر خوب می سازه، مدیر بد کادر بد و تأثیرش رو دانش آموز می بینه. بچه ها به عنوان یک معلم میگم خیلی در انتخاب مدرسه دقت و حوصله کنید. 

عزیزم درسته. همکار منم قبلا معلم زبان علامه تهرانپارس بود میگفت خانم امرالهی یک خانم بی ادب، خسیس و ...

سلام ببخشید نظر شما درباره مدرسه سلام تهرانپارس چیه ؟ چون من میخواستم علامه بنویسم یه خاطر تعریف هایی که شنیدم ازش ولی شما که اینطور گفتید مردد شدم، سلام تهرانپارس مدرسه خوبیه؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
سلام ببخشید نظر شما درباره مدرسه سلام تهرانپارس چیه ؟ چون من میخواستم علامه بنویسم یه خاطر تعریف های ...

سلام عزیزم. ببین من سلام تهرانپارس رو خوب نمی شناسم ولی دو تا از همکارهای من که مدارس سلام کار می کنن، خیلی تعریف کردن ازش. یکی از همکارام که از مدرسین کامپیوتر مدارس سلام هست می گفت خیلی عالیه و اگر مجبور شم ببن مدارسی که باهاشون همکاری می کنم یکی رو انتخاب کنم فقط سلام را انتخاب می کنم. 

ولی حالا شما باز این شعبه رو تحقیق کنید که مطمئن تر اقدام کنید.  

سلام عزیزم. ببین من سلام تهرانپارس رو خوب نمی شناسم ولی دو تا از همکارهای من که مدارس سلام کار می کن ...

سلام خانومی خوب هستین من دخترم میره دوم میخوام مدرسشو عوض کنم دنبال یه مدرسه با مدیریت عالی میکردم تو همون تهرانپارس سراغ دارین ؟

سلام خانومی خوب هستین من دخترم میره دوم میخوام مدرسشو عوض کنم دنبال یه مدرسه با مدیریت عالی میکردم ت ...

سلام عزیزم. یکی دوتا رو می شناسم ولی بزار باز از همکاران پرس و جو کنم که با اطمینان بگم. شنبه یا یکشنبه اطلاع میدم عزیزم. 

سلام عزیزم سوال کردین از همکاراتون ؟

سلام عزیزم. ببخشید دیر شد. من راستش خیلی پرس و جو کردم ولی مدرسه ای که با اطمینان بگم عالبه پیدا نکردم.

فقط در بین مدارس، شایستگان رو گفتن به نسبت خیلی جاها بهتره. باز خودتون هم یک سر بزنید، شایستگان، از مادرها هم سوال کنید که با اطمینان تصمیم بگیرید.

باز هم ببخشید دیر شد.

سلام عزیزم سوال کردین از همکاراتون ؟

سلام عزیزم. ببخشید دوباره پیام دادم. یکی از همکارانم امروز بهم گفت مدرسه محمدرضا هوایی عالی و بی نظیره. حسابی تعریف کرد ازشون.

حتما یک سر اونجا بزنید. 

هنوز هیچ جا رو ندیدم چون پرسیدم گفتن برا ثبت نام کلاس اول از اول خرداد به بعد بیایین. اما پارسال برا ...

رسا بدترین مدرسه ایه که به عمرم دیدم

کادر فوق العاده بی ادبی داره که شما و بچتون رو دروغ گو خطاب میکنن

دختر من کلاس اوله هر روز لوازمش دزدیده میشه و مدرسه گردن نمیگیره

تو این دوماهی که مدرسه باز شده نزدیک به ۳ میلیون لوازم بچه منو دزدیدن

2810