2777
2789
عنوان

حاملم ماهای آخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست
می‌دونم ک نمیشه طلاق گرفت از طرفی نظر خواستم ک اگه موندم روزی دومی بچه رو بیارم یا نه

خداروشکر یکی داری ..فعلا صبرکن بعدش سنتم ک کمه وقت داری زیاد واسه بچه دار شدن چراازشوهری ک اینجور بچه میخوای؟؟؟ مگ شوهرت چندسالشه؟؟همیشه گفتن توبه گرگ مرگ اشتباه نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی خدا. درکت میکنم خدا کمکت کنه. شوهرتم آدم کنه

این آدم نمیشه سه متر ریش میزاره ادای آدمای مذهبی رو درمیاره .....بمن میگه حجاب داشته باش اون وقت یه خانمی ک مو بریزه بیرون و امروزی و شیک بچرخه رو نمیتونه چشم ازش برداره تو اقوام هم با این تیپ خانوما بگو بخنده می‌کنه و همش صحبت می‌کنه ولی من باید شبیه زنای قاجار باشم طبق نظرش

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  
خداروشکر یکی داری ..فعلا صبرکن بعدش سنتم ک کمه وقت داری زیاد واسه بچه دار شدن چراازشوهری ک اینجور بچ ...

آره فکن وقتی کلی مدرک و عکس از چت و حرفاش داشتم براش فرستادم انکار میکرد .......دیگه فکرشو بکن چجور آدمیه ... مادرش هم فقط ازش تعریف کنه ....فکر می‌کنه من دختر بدیم هی میگه خرابش نکنی پسرمو یعنی دلم میخواد سرمو بکوبم دیواراینحوری  گفتنی

افسردگی گرفتم خودمم میتونم چقدر داغونم .....

مثل من شدی

حتما برو پیش مشاور با تجربه

کم کم حالت بهتر میشه

از الان به فکر درامد برای خودت باش

پولهایی که ازش میگیری یا خودت بدست میاری رو پس انداز کن اگر همسرت پولات رو میگیره طلا بخر هرچقدر که کم باشه(پارسیان و..)

آره فکن وقتی کلی مدرک و عکس از چت و حرفاش داشتم براش فرستادم انکار میکرد .......دیگه فکرشو بکن چجور ...

منم ۲۳ سالمه خیلیم دلم نی نی میخواد فرشته داری توشکمت برام دعا کن🙏ولی اگ از مادرشوهر بگم ک دلم خونه ازش ولی خداروشکر شوهرم خوبیه ..خواهری الکی ازاین کارشوهرت نگذر 

مثل من شدی حتما برو پیش مشاور با تجربه کم کم حالت بهتر میشه از الان به فکر درامد برای خودت باش پ ...

آخه مثلا ینفر صدتومن بهم عیدی بده همش می‌پرسه چیکارش کردی ...عیدی های ک مامان بابام و دایی و عمه و مادر بزرگم میده رو فاکتور می‌کنه ک چیشد چ کردی....سال اول ک از دست این حرفاش برداشتم کلا وسیله خونه خریدم ک دیگه حرف نزنه نیاد رو اعصابم....الان میگه چیکار کردی میگم انداختم تو جوب کاری داری؟؟؟؟

منم ۲۳ سالمه خیلیم دلم نی نی میخواد فرشته داری توشکمت برام دعا کن🙏ولی اگ از مادرشوهر بگم ک دلم خونه ...

انشاالله ک زودی نینی بیاد تو دلت ....چجوری نگذرم چکنم؟

آخه مثلا ینفر صدتومن بهم عیدی بده همش می‌پرسه چیکارش کردی ...عیدی های ک مامان بابام و دایی و عمه و م ...

ببین عزیزم‌ الان بهدفکر کوچولوی تو داهیت باش و سعی کن خودتو اروم‌کنی

من‌ ماه ۴ بودم که متوجه شدم اینقدر گریه کردم که دردهای زایمان اومد سراغم و خداروشکر اتفاقی نیوفتاد

چند روز بیمارستان بودم و تا اخر بارداری استراحت

هیچی مهمتر از کوچولوت نیست 

تا قبل از به دنیا اومدن کوچولو حرفه ای رو یاد بگیر که بعد از ۶ ماه بتونی کسب درامد کنی

هرچی پرسید بگو فلان خوراکی هوس کرده بودم خریدم و..

یا وسیله ای میخوای بخری و همرات نیست پرسید چند شد از ۱۰۰ بود بگو ۱۵۰ شد

اصلا هم از پس انداز باخبر نشه

انشاالله ک زودی نینی بیاد تو دلت ....چجوری نگذرم چکنم؟

من طلاق پیشنهاد نمیکنم چون راهش نیس چ برسه الان ک بچه هم داری ..میدونی من زیاداینجوری دیدم خانمایی ک واسه شوهراشون پنهون کردن بدبخت شدن ولی خانمایی ک ب خانواده ها گفتن یا زور گفتن ب مرد برعکس ...نمیدونم متوجه بشی یانه مثلا دیدی داره خیانت میکنه اشتباه ما دخترااینه ک زود ب خانواده خودمون میگیم مامانمون توحالت عادی غصمونو میخورن دیگ از غمامون بگیم پیرشون میکنیم ..مثلا من تاشوهرم اذیت کنه زنگ میزنم ب باباش فقطم ب باباش میگمش این بود پسری ک اومدی براش خواستگاری مرد غرور داره حساب بچشو میرسه..هزارتاراه هس ببین چرا شوهرت خیانت میکنه؟؟شاید خانما ی جایی از رابطشون اشتباه؟؟باهاش حرف بزن ن بادعوا ن عصبانیت خیلی اروم بگوش متوجه همه چی هستی یا ی نفر زنش شوهرداری بلد نیس یا اون مرد کلا خودش ادم مریضیه

ببین عزیزم‌ الان بهدفکر کوچولوی تو داهیت باش و سعی کن خودتو اروم‌کنی من‌ ماه ۴ بودم که متوجه شدم ای ...

خداروشکر مدرک زبان دارم میتونم تدریس کنم ....منم تو ماه چهار همین بلا سرم اومد آب دور نینی کم شد

من طلاق پیشنهاد نمیکنم چون راهش نیس چ برسه الان ک بچه هم داری ..میدونی من زیاداینجوری دیدم خانمایی ک ...

باهاش حرف زدم مشکلت چی بود چیکار نکردم و....گفت هیچی بخدا ....این عادت کرده

خداروشکر مدرک زبان دارم میتونم تدریس کنم ....منم تو ماه چهار همین بلا سرم اومد آب دور نینی کم شد

عالیه منم دبیرم و پس انداز میکنم

میدونی اگر بچه نداشتیم بحث فرق داشت ولی خودم به شخصه بخاطر کوچولوهام تصمیم گرفتم جدا نشم

اما دلیلی بر این نیست که استقلال نداشته باشیم

توام کم کم اونجور که دوست داری باش

ارایش ملیح که متوجه نشه

به خودت و به زیباییت برس 

لباسهای شیک بپوش و ..

عالیه منم دبیرم و پس انداز میکنم میدونی اگر بچه نداشتیم بحث فرق داشت ولی خودم به شخصه بخاطر کوچولوه ...

منم بخاطر نینی و اینکه خانوادم ....خدا کمک کنه فقط ممنون عزیزم از حرفات انرژی گرفتم