2777
2789
عنوان

حاملم ماهای آخرم

470 بازدید | 35 پست

سه سالو نیمه ازدواج کردم ۲۱سالمه از اون اوایل ب شوهرم شک داشتم چند باری دستش برام رو شد ولی انکار میکرد 

...منم بچه و ساده سه ماهم بود باردار بودم فهمیدم از همون اول بارداری یا قبل ترش خیانت می‌کرده بهم از طریق مجازی دخترا حتی میدونستن وقتی می‌ره ماموریت کاری کجا می‌ره و.... عکسشو میذاشته پروفایلش و.... بمن اجازه نمی‌داد یه عکس بزارم همیشه باید با چادر و حجاب وو..... باشم حتی اون اوایل می‌گفت تو خونه هم مهمون میاد چادر رنگی بپوش همیشه جوراب بپوش و...

وقتی سری آخر فهمیدم بهش گفتم انکار کرد سریع رفت ب دخترا پیام داد ک اونیکی اکانتمو پاک کنین دست کسی افتاده ....آخه با اکانت من اینا نصب کرده بود و من فهیده بودم و.... قهر کردم با خانوادم در میون گذاشتم .....در نهایت الان سر خونه زندگی خودمم من همیشه دلم میخاست دوتا بچه یه پسر یه دختر داشته باشم ولی وقتی اوضاع شوهرمو دیدم پشیمون شدم چیکار کنم آخه ..... بنظرتون بعدا پشیمون نمیشم از اینکه بچه دیگه نیاوردم 

شوهرم قبلا غیر مستقیم می‌گفت فلانی زنش حاملس رفته با اجازه زنش ...یکیو صیغه کرد ...می‌دونم ک شوهرمم اگه زود مچشو نمیگرفتم یکیو الان صیغه میکرد ...می‌شناسمش ....شرایط طلاقم اصلا ندارم چکنم تورخدا....اصلا خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم پشتوانه مالی هم ندارم ترم آخر کارشناسی ام افسردگی گرفتم فقط خدا می‌دونه چ حالیم از ۱۷سالگی خودمو انداختم تو زندگی و پشیمون ترینم

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

اخه عزیزم همه اینجا از خیانت مینالن و تهش میگن شرایط طلاق نداریم و چیکار کنیم.خب هرکی یه اخلاقی داره یکی می مونه و میسازه و طلاق عاطفی میگیره یکی حتی قید خونوادشم میزنه طلاق میگیره و با یکم پولی ک پس انداز کرده مستقل میشه..تو به خودت نگاه کن و بهترین تصمیمم خودت واسه خودت بگیر.و مطمئنم بهترین تصمیمو میگیری

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم همه اینجا از خیانت مینالن و تهش میگن شرایط طلاق نداریم و چیکار کنیم.خب هرکی یه اخلاقی داره ...

می‌دونم ک نمیشه طلاق گرفت از طرفی نظر خواستم ک اگه موندم روزی دومی بچه رو بیارم یا نه

سلام عزیزم.انشالله همه چیز درست میشه.حتما یه مشاور خوب برو که درست راهنماییت کنه.درست میشه و انشالله ...

نمیاد مشاوره هرچی گفتم قبول نکرد.

اگه شرایط طلاق نداری و یه سره به جنگ و دعوا نیستید و اضاع مالی هم اوکی هست بیار که نیاری پشیمون میشی

چون این شوهر که کمک دستت نمیشه بچه هم نداشته باشی خیلی تنها میشی و بچه ت هم خیلی تنها می مونه

اگه شرایط طلاق نداری و یه سره به جنگ و دعوا نیستید و اضاع مالی هم اوکی هست بیار که نیاری پشیمون میشی ...

میترسم ......هم از تنهایی بچه......هم اینکه یکم هیکلم چاق شده از الان داره میگه زود لاغر کن و.... گیر دادناش ....همه غلطی می‌کنه هیز و چشم چرونه اون وقت من باید خودمو چادر چاقچو کنم

دلم گرفت خدا نصیب هیچ کی نکنه منم باردارم هورمونام بهم ریخته مدام به همسرم شک میکنم دست خودم نیست

انشالله ک هیچوقت هیچ زنی این بلاهای ک سر من اومد رو نبینه ....خیلی حالم بده البته یکم نسبت ب اون اوایل ک فهمیدم بهترم ولی اصلا اعتماد ندارم بهش اصلااااا یهو بیخودی گریم میگیره

بله میدونم.خودت برو.مردا معمولا قبول نمیکنن.عزیزم حتما روان شناس برو ها..نه این مشاوره های الکی...رو ...

افسردگی گرفتم خودمم میتونم چقدر داغونم .....

انشالله ک هیچوقت هیچ زنی این بلاهای ک سر من اومد رو نبینه ....خیلی حالم بده البته یکم نسبت ب اون اوا ...

خداکمکت کنه 😔😔😔

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓