2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص برنج بخور ولی آسون نیست موقعی بخوری احساس می‌کنی بند بند وجودت داره از هم باز میشه ب شدت تشنه می ...

قرص برنج مرگ بدی است اتفاقا و خیلی سخت

تعجب می کنم چطوری اینجا بعضی ها راهکار ارائه می دهند برای خودکشی!!!! به جای بازداری و کمک

حلق آویز هم بد و سخته!

ضمنا خودکشی جرات نمی خواد. اتفاقا زندگی کردن و ایستادگی در برابر مشکلات جرات می خواد.

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
منم جرعتشو ندارم ولی ی روزی انجام میدم 

خودکشی نکن....برو داوطلب واکسن شو...حداقل یه فایده ای داشته باشی واسه دنیا.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
رهایی از این زندگی

به حرف ایناگوش نکن خود کشی کنی هم این دنیا هم دنیاتو به باد میدی.شاید افسرده ای برو دکتر روانپزشک یا روانشناس.گناه خانوادت چیه میخوای اونارم نابود کنی؟

برام دعا کنین
منم جرعتشو ندارم ولی ی روزی انجام میدم 

من جراتش رو داشتم انجام هم دادم دو روز هم کامل بیهوش بودم الآنم مشکل معده پیدا کردم بلانسبت مثله سگ هم پشیمونم اون الاغی هم ک بخاطرش این کار رو کردم تشریف کثافتش رو برده و ب ....ش هم نیست ک من اینقدر دوسش داشتم 

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
مطمئنی خودکشی کنی اون ور، چیزِ قشنگ تری در انتظارته؟؟ 

حداقلش اینه یک جا عذاب میکشم تو این دنیا هم سختی و عذاب اون دنیا هم همینه پس چ بهتر ک یک جا عذاب بکشم

قرص برنج مرگ بدی است اتفاقا و خیلی سخت تعجب می کنم چطوری اینجا بعضی ها راهکار ارائه می دهند برای خو ...

خودم هم گفتم آسون نیست بعدش هم حالا مگه قرص برنج گیر میاد مگه همینجوری الکی میدن ب هرکسی 😂😂

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

خودتو دار بزنی یا از ی ساختمون بیست طبقه خودتو بنداری پایین

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

نکن عزیزم اولا خییلی گناهه 

دوم اگه نمردی یه عمر زمین گیر میشی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
2810