2777
2789
عنوان

نصیحت به دختر ۱۷ ساله

786 بازدید | 41 پست

......برای دختری که شکست خورده

غمگین

افسرده و گریع ی زیاد میکنه

هیچ دلخوشی ایی توی زندگیش نداره

درسش عالیه و.

من رو در تاپیکهای نصیحت و عکس بازی تگ کنید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هنری یاد بگیر

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

قدر خودتو بدون خودتو به خاطر هرچیزی ناراحت نکن ،به خودت اهمییت بده ،به روز باش ،حول مسائل عاطفی هم نرو فقط بچسب به درست 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

با امید بخدا درستو بخون،  حرفه های جدید یاد بگیر  ، دنبال علایقت برو  ، سمت جنس مخالف نرو تو سن کم 

یادت نره همه چی به موقعش 

موفق باشی  

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

یه مهارت خوب یاد بگیر که بتونی درامد داشته باشی و مستقل بشی

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

میخامممممم بررررررگررررردممممم به ۱۷ سالگیییییم😭😭😭😭😭😭وای وای وای بهترین روزای عمرم😭😭😭😭😭خاک تو سر خرم قدر اون روزا رو ندونستم😭😭😭😭هر چی تو ۱۷ سالگی داشتم الان شده ارزوم😭😭😭😭😭۱۷ سالگی لعنتیییییییی منننننننن برررررگررررررررد😵😵😵😵😵❤❤❤❤❤😵❤❤❤❤

ب خودت تلقین نکن  اون شکست ی تجربه شد ک اون راهو تکرار نکنی  بچسب ب درست و برای دل خودت ...

شکست نداشتم

همش مشکلات مالی و..هیچ ندارم.در طول سه سال فقط سه تا لباس خونه میخرم

من رو در تاپیکهای نصیحت و عکس بازی تگ کنید..