2777
2789
عنوان

نصیحت به دختر ۱۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 41 پست
۱۷ ساله فقط باید به فکر کنکور باشه کاری کنه که سالهای بعد حسرت چنین روزی رو نخوره

عزیزم یه کنکوری اگه افسرده باشه ،به هیچ جا نمیرسه،فقط یه روحیه خوب میتونه سال کنکوری خوب بسازه،نمیگم همه زمانشو صرف کنه ،ولی باید کنار درسش داشته باشه تا موفق شه

شکست نداشتم همش مشکلات مالی و..هیچ ندارم.در طول سه سال فقط سه تا لباس خونه میخرم

من از تو وضعم بدتر بود .واقعا این مسایل آدم رو افسرده می کنه .به نظرم برو دنبال یه هنری تا هم بهت آرامش بده هم باهاش پول دربیاری .تازه اول راهی تواین سن خیلی راحت همه جور مهارتی رو یاد می گیری ،یکی از هم کلاسی هام از دوازده سالگی کارهای هنری میکرد تو دبیرستان رسما با هنرش پول در می آورد یادمه اون موقع ها با پول خودش کلی طلا خریده بود همیشه از معلم ها و بچه ها سفارش می گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید هزینه شو نداشته باشه،از چیزای رایگان خوبی که هست هم میشه خوب شد

مشاور مدرسه رایگانه .اموزش پرورش هم بهترینشون دارند .بعد هم این حالتها عادیه منم یکیشو تو خونه دارم به روز خوبه یه روز بد فقط پدر ومادر باید خیلی همراه دانش اموز باشند 

منم ۱۷ سالمه قبلا به خودم تلقین میکردم که افسردم فلانم اینطوریم اومدم با یه پسر آشنا شدم باهاش دردو دل میکردم بعده یه ماه گفت میخوام بیام خاستگاربت میخوام از تنهایی درت بیارم اومد خواستگاریم خیلیم کوچولو بودم الانم تقریبا یک سال و خورده که ازدواج کردیم اون موقعه ها هم من بچه بودم بهش اعتماد کردم ولی خداروشکر آدمه خوبی در اومد دلمو نشکوند ولی خودمم نمیدونستم اصن چجوری اینطوری شد ولی تو هیچوقت سمته پسر نرو بد زمونه ایه

مشاور مدرسه رایگانه .اموزش پرورش هم بهترینشون دارند .بعد هم این حالتها عادیه منم یکیشو تو خونه دارم ...

نمیدونم ولی حس میکنم مادر یه دانش آموز کنکوری باشید

من فرزانگان درس خوندم تو ۱۷ سالگی بخاطر یه موضوعی (عشق و عاشقی نه)افسردگی شدید گرفتم،یادمه مامانم حتی به این فکر نمیکرد من چه حالی دارم ،فقط ازم تراز آزمون میخواست میگفت فقط بخون نتیجه این بود همه زحمات چندسالم به فنا رفت من حالم افتضاح بود،آدم فقط زمانی میتونه واقعا واسه کنکور بخونه که اراده و انگیزه داشته باشه که افسردگی جفتشو میگیره از آدم

بحث مشاوره تحصیلی بخش کوچیکیه که حتی درمقابل این موضوع به حسابم نمیاد

نمیدونم ولی حس میکنم مادر یه دانش آموز کنکوری باشید من فرزانگان درس خوندم تو ۱۷ سالگی بخاطر یه موضو ...

انشالله تو رندگیت موفق باشی .ما نه چون میدونیم پسرم این دو سال انلاین بوده وتو کنکور احتمالا موفق نمیشه.هر چی خواست خدا باشه