2777
2789
عنوان

نصیحت به دختر ۱۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 41 پست
افسردگی رو درمان کن،و احتمالا مهرطلبی

دقیقا نیاز به محبت دارم و حالا خوشبختانه یا متاسفانه به دببرم روی اوردم...

همش به اون نزدبک میسم

من رو در تاپیکهای نصیحت و عکس بازی تگ کنید..

الان سنت خیلی مایینه که بخوای احساساتتو با یه مردی تقسیم بکنی وقتی هنوز از زندگیت لذتی نبردی از مجردیت عشق و یاد نگرفتی فلن سمت مردا نرو که دلت بشکنه فقط همین

خدایی که به شدت کافی است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکست نداشتم همش مشکلات مالی و..هیچ ندارم.در طول سه سال فقط سه تا لباس خونه میخرم

ان شاءالله درستو بیشتر بخون یه شغل عالی پیدا کنی برای همیشه با جیپ پر و دل شاد بری خرید تنت سالم باشه میدونم سخته 😔

دقیقا نیاز به محبت دارم و حالا خوشبختانه یا متاسفانه به دببرم روی اوردم... همش به اون نزدبک میسم

خوبه به یه آدم عاقل رو آوردی ،ولی خودتم برای بهتر شدنت تلاش کن

از ویس مهرطلبی دکترهولاکویی شروع کن ،بعد اعتماد به نفس و حرمت نفس و اگر جوان بود،خیلی عوضت میکنه،قطعا بهتر میشی

کاش منم وقتی همسن تو بودم متوجه مشکلم میشدم،به هر حال ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست😊

ویس های دکتر هولاکویی رو اگه پیدا نکردی من یه کانال به طور کامل داره،خواستی بگو عزیزم

پس نصیحتتون ب ی دختر ۱۵-۱۶ ساله که افسردگی داره و فکر میکنه توی ایندش موفق نمیشه چیه؟:)

بره دکتر اول توصیه هایی مثل پیاده روی ،ورزش،مصرف ویتامین ،عبادت رو جدی بگیره وروی فکرش کار کنه وببینه دلیله اینکه فک میکنه درآینده موفق نمیشه چیه ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤