2777
2789
عنوان

بی حس شدن سمت چپ بدن😪

| مشاهده متن کامل بحث + 24885 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلم یه سوال  من یه هفته هست سمت چپ بدنم گز گز و بی حس ، یه جوری ام  درد در دست چپم  ...

سلام. آره رفتم .میگرنه  مال من .میگرن نوع فلج کننده سمت چپ یا همی بلژی‌.رهاکین و آرام بخش نوشت.   من دیسک گردنم دارم مهره پنج وهفت که اونم دستمو سر می‌کنه و گز گز  می ده   سفتی گردنم داره.  میگرن که بیشتر ارثی هست.

برو دکتر خوب که خیالت راحت سه .ام آرا آی بدی همه چی مشخص میشه.

آرزوی سلامتی برات دارم.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

علایم نوع میگرن من خیلی خیلی شبیه به دور از جون همه سکته داشت .برای همین تشخیصش سخت بود . یک دکتر ام آرا آی ام رو دید حباب هوا زده بود خود عکس رو با دقت دید گفت پلاکه .یکی دیگه گفت میگرنهیکی گفت التهاب سمت چپ مغز وبدنه که در اثر استرسه یکی گفت تصلب شرایینه .کلی متخصص رفتم آخر گفتن میگرنه چون ارثی هم داریمش. اگه دارو  درمانی نشه خودش می‌تونه عامل سکته بشه.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام عزیزم .برای پس فردا نوبت گرفتم.خیلی سخته که یکطرفم از سر تا نوک پا بی حس..ازون هفته که عصبی شدم ...

سلام براتون آرزوی سلامتی دارم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

دوستان ببینید اگه ی سمت بدنتون سر شد 

حتا اگه ی هفته طول بکشه 

حتا اگه مشکل چشمی داشته باشید 

بازم استرس ام اس نگیرید

مشکل اضطرابه

برید دکتر آرامبخش بده بهتون حل میشه

خیلی علایم بدی داره اضطراب باورتون نمیشه این بلاها ب خاطر اون باشه

سلام شما مشکلتون حل شد؟

نه 

کلا جدیدا دست و پام زیاد خواب میره 

نمیدونم یک جا خوندم ، نباید موقع کار کرون با گوشی ، گرون رو خم کنیم 

باید گوشی رو بیاریم بالا 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

آقا هیچی نیست اگر بتونید پاهاتونو راحت از زمین بلند کنید مشکلی نیست این از اعصاب کلیه من چند سال درگیرم ام اس اکثر با دوبینی شروع میشه و تعداد حملات عصبی مثل گرفتگی زبان تکرر ادرار اینا ام اس ب این الکی ها نیست نترسید و در آخر تو ی ام آر ای تعدادی پلاک نزدیک بطن مغز هست فقط بطن مغز این پلاک ها تو سر همه هست نترسید اینا ب خاطر استرس ک تو ایران عادیه فقط میخوای سالم باشی اینو بدون هیچ موضوع ارزش حرص خوردن نداره هیچی 

آقا هیچی نیست اگر بتونید پاهاتونو راحت از زمین بلند کنید مشکلی نیست این از اعصاب کلیه من چند سال درگ ...

ممنون براتون آرزوی سلامتی دارم.تاپیک چهار سال پیشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗