2777
2789
عنوان

راجب یخچال نظر بدید خیلی واجبه تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 34 پست
تو که میگی هنوز هیچی از جهیزیه نخرید ی

اره 

ولی این اشنامون فقط می‌تونه با جنسی که بگیم بیاره معاوضه کنه واسمون ،جوری نیست مثلا بری ببینی چی داره توی انبار و یکیشو انتخاب کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت فروشش نداریم چون کلی کار عروسیمون مونده فقط یه آشنا هست معامله می‌کنه می‌تونه جاش وسیله خونه بده ...

از برنامه دیوار قیمتشو پیدا کن و تو برنامه دیوار شهرتون بفروش اون سمساریها میزنند سر مال چیز عایدتون نمیشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مگه یخچال دوقلونیست؟نگهشدارچرابیخودبری گرون پول بدی بازیخچال بخری

نه دوقلو نیست ، یه یخچال ایستاده فروشگاهی تکی و یک در هست از اینا که نوشیدنی میزارن توش ،خوشرنگ و باکلاس و شبکه و یکی از همین مدل فریزر هست یک در و جدا از هم هستن 

نه دوقلو نیست ، یه یخچال ایستاده فروشگاهی تکی و یک در هست از اینا که نوشیدنی میزارن توش ،خوشرنگ و با ...

نه ببربفروش اگه بازمغازه شوهرت نمیخواد باپولش ماشین لباسشویی بخر

یخچالم ازاین سایدهانخری دیگه خوب نیستن