2777
2789
عنوان

ادم روشن فکری ام چند وقته خواب مرده میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 40 پست
دیگه خوب بودن حالشون بستگی به زندگی که تو این دنیا داشتن دارع هر چند ما نمیتونیم با یه خاب قضاوت کن ...

اخه یبار با مامانم دیدم یبار تنها هردوبارشم میدونستم فوت شده حتی دیشبی رو مطمنم میخواد ی چی بگه

پول داری برو بدهی هاشو بده 😐 وقتی ازت کاری برنمیاد بهتره وارد جزییاتش نشی

اخه گناه داره اون دنیا داره عذاب میکشه 

خالم حرف دیگرونو زیاد زده من خجالت میکشم.حلالیت بخوابم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله که خیره اما مرده چیزی بگیره خوب نیست اما چیزی برات بیاره خوبه من هم زیاد خواب مرده ها رو می ...

خالم ب صورت عادی میاد پیشم دو سرس اول مث جونیاش بود اما دیشبیه مث عاجز بود ک جدیدا بود

تا بهش فکر میکنم شبش خوابشو میبینم 

خواب ظنّ چپه گلم . نه نگران باش نه فکر بد کن فقط به خاطر ثوابش یه فاتحه ای خیراتی نمازی چیزی بخون برا خاله تون هدیه کن بهش . خدا رحمتشون کنه

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
اخه گناه داره اون دنیا داره عذاب میکشه  خالم حرف دیگرونو زیاد زده من خجالت میکشم.حلالیت بخوابم

عزیزم شما که میگی ایشون بده کار از دنیا رفتن خب اگه وسع مالیتون اجازه میده یه مقدار از بدهی هاشون رو بدین

یا پیغام بدین به دختران چون دخترا باز دلرحم ترن نسبت به پسران که از دین مالیشون کم کنن چون حق الناس بدتر از حق الله تو اون دنیا یقه ادم رو میگیرم

الان حمد و فاتحه به نظرم برا ایشون اون قد موثر نیس که صدقه تاثیر دارع