2777
2789
عنوان

ادم روشن فکری ام چند وقته خواب مرده میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 40 پست

من خودم خیلی دوست دارم خاب امواتمو ببینم

تازگیا مادربزرگ و عمه ام به رحمت خدا رفتن

وقتی خیرات میدم تو خاب خوشحال میبینمشون

دیدن خاب یکی از دلایلش زیادی فکر کردن به اون چیز هست

خیرات و صدقع بدین به نیتشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله که خیره اما مرده چیزی بگیره خوب نیست اما چیزی برات بیاره خوبه من هم زیاد خواب مرده ها رو میبینم خاله م یه هفتس فوت شده دو شب پیش خوابشو دیدم خیلی گریه میکرد وبی تاب بود همش میگفت دلم شور فلانی رو نیزنه یعنی پسر بزرگش بعد که تعریف کردم خوابو گفتند که اره پسر بزرگش خیلی بی تابی میکنه براش

میدونم  اینم بگم مامانم بخاطره پسرخاله هام ک اذیت میکردن رفت امد نمیکرد حتی مراسمش نرفت منم نر ...

یه سر برو سر مزارش

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یه پیاز رو گاز بزن بندازن تو یه خونه خرابه بگو دیگه به خوابم نیا البته اگه درست یادم باشه فکر کنم هم ...

درسته منم شنیدم اما من دوست دارم خوابم بیاد تا از حالش خبرداربشم چون خالم بدهکاره 

تو دنیا خیری ندید اما خب اون دنیام حقه باید بدونی چشه

منم نمیترسم حتی دوست دارم واقعا بدونم حالش خویه 

دیگه خوب بودن حالشون بستگی به زندگی که تو این دنیا داشتن دارع

هر چند ما نمیتونیم با یه خاب قضاوت کنیم طرف الان جاش خوبه ناراحته درعذابع یا نه

وظیفه ما فقط خیرات به نیتشون هست که دست اونا از این دنیا کوتاه شده

پس بنده خدا گیره.دستش کوتاهه به خانوادشم بگو با کمک همدیگه کم کم رضایت مردمو بگیرین گناه داره

خانواده. شدیدا بدرد نخور دارن خالم پیر پیر بود ن دختراش ن پسراش رسیدگی نکردن بهش

2810