2777
2789
عنوان

رقابت جاریم توی تولد همسرامون😐😐😐الان کیک فروشه زنگ زد😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 163 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس بیخیالش شو معلومه مشکل داره کلا  اصلا  اینکاراشو ندید بگیر  بعد بنظرم تولد رو ...

من همیشه در جواب سوال فضولی میگم چطور مگه عزیییزم؟یا دمشون چیده میشه یا توصیح الکی میدن و باژ میپرسن سوالشونو ک میگم مللوم نیست یا ...

کلا میپیچونم.

دل شکسته حافظ به خاک خواهد برد      چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد
نظر تو چیه؟باحاله دوقلو؟ چندساله ازدواج کردی؟تو هم جاریت حسوده؟

باحاله اما خیلی حسودی بینشون زیاده😂

منم ۲ساله عقدم جاریم ۴یا ۵ساله عروسی کرده اما بچه نداره

وای ب شدت حسوده

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

استاتر جان به نظر من مردی که خیانت میکنه اصلا لیاقت این کار هارو نداره....

من جای تو بودم اصلا کیک واسش نمیگرفتم که حالا بخوام با جاریم تو رقابت قرار بگیرم

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
جاری من دوساله عقده.منم ۴ساله عروسی کردم😆

وای نکنه تو جاریمی😂😂😂

نه رفتم تاپیکاتو دیدم نبودی😂

وای چ تفاهم برعکسی😎😆

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره تفاهم برعکس😂😂😂 دیشب جاریم جلو جمع یچیز گفت ازش دلخورم

چی گفته

تازه ما تو یه ساختمونیم با مادرشوهر.طبقه پایین ما قراره این جاریه بیاد بشینه.فکر کن!

وای خداااا باورت میشه قرار بود ماهم بریم طبقه پایین خونه جاریم تو ساختمون بشینیم😂😧

اما خب من قبول نکردم😊و خونمونو جدا میزنیم🤩

چی گفته

من زیادنمیرم خونه مادرشوهر.مثلا هر ده روز یا دوهفته یبار میرم با شوهرم و زود میام.شوهرم خودش میره گاهی.بعد دیشب جاریم داشت با یسریا پاسور بازی میکرد و منو شوهرم ی قسمت دیگه خونه نشسته بودیم.

مادرشوهرم گفت فلانی(داداش دوقلو شوهرمو گفت)انقدر سروصدا نکن.فشارم بالاست.

من هم ساکت نشسته بودم اونجا.

یهو جاریم برگشت گفت شوهرم انقد منو به زور نیا خونه مامانت.نمیبینی یسریا سال به سال خونه مامانت پاشونا نمیزارن و عزیزترن.(منظورش من بودم)

2810