2777
2789
عنوان

رقابت جاریم توی تولد همسرامون😐😐😐الان کیک فروشه زنگ زد😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم کسی که تقلید کنه خیلی بدبخته😄😄😄

خواهر شوهرای من کارشونه.هرچی میخرم آدرس دقیق مغازه رو میخوان مگه میدم من عمرا😁

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
نه هنوز بچه نیوردم

برادرشوهرتونم بچه ندارن

اخه میگن اونایی ک دوقلو ان امکان داره یکدومشون بچشون دوقلو باشه خاستم ببینم راسته یا ن🤔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
آره شما چطور؟ بچه دارید؟

تازه ما سالگرد عروسیمون آذرماه بود.رفتیم بیرون دوردور.زودی داداش دوقلوش زنگ زد گفت کادو مادو نخری زنم بیچار میکنه تاریخ سالگرد عقدمون یادم رفته بود😃😃😃

شوهر دوقلو فقط مصیبته

اون دوساله عقد هست.

آهان

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
تازه ما سالگرد عروسیمون آذرماه بود.رفتیم بیرون دوردور.زودی داداش دوقلوش زنگ زد گفت کادو مادو نخری زن ...

😂😂

آره والا 

2810