2777
2789
عنوان

کیست

147 بازدید | 15 پست

سلام من زیر 18 سال سن دارم و متوجه شدم کیست دارم کیستم کوچک هست ولی بیرون تخمدان هست کسی تا حالا کیست بیرون تخمدان داشته و اوناییم ک کیست داشتن میشه بگن لاپاروسکوپی درد داره؟؟؟!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خارج از تخمدان یعنی چی ؟؟؟کیست با پنج انگشت برطرف میشه اما نمیدونم برای خارج از تخمدانم جواب میده یا ...

درون تخمدان تخمدان پاره میکنن و برمیدارن ولی خارج تخمدان با لاپاراسکوپی و... انجام میدن 

چند بسته قرص ضد بارداري بدون استراحت بخوري كيست ميگيري،  فقط همينو از كيست بلدم 

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
فکر نکنم برای کیست لازم باشه لاپاروسکوبی کنی اول قرض میدن اگر رفع نشد بعد لاپاروسکوبی 

من هنوز هیچ دارویی مصرف نکردم ولی از لاپاراسکوپی خیلی میترسم همه ازش تعریف خوبی نکردن

ضد بارداری 😐من زیر 18 سال سن دارم 🙃

ربطی نداره که عزیزم اخه اصلا کیستو به همین راحتی لاپاروسکوپی نمیکنن.قرضای ضد بارداری یه خاصیت دیگشون اینه که پریود منظم میکنن هورمونارو تنظیم میکنن کیستت از بین میره.فکر کنم هنوز پیش دکتر نرفتی که سونوتو نشون بدی .منم مجردم دو بار تا حالا کیست داشتم با ضد بارداری رفع شده

ضد بارداری 😐من زیر 18 سال سن دارم 🙃

خو مگه فقط برا باردار شدن ميخورن، من مجردي ميرفتم مشهد، برا اينكه پريود نشم از چند وقت قبلش ميخوردم

.تازه الان سن ازدواج برا دخترا شده ١٤ سن بارداريشونم ١٥  

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
نه هنوز

برو پیش دکترت بهت دارو میده .چند ماه میخوری رفع میشه احتیاجی ام به لاپاروسکوپی نیست اما خیلی از خودت مراقبت کن بعد از این که تنبلی تخمدان نگیری بیخیال نشو چون این مریضیا به مرور که میگذره خودشو نشون میده 

2810