2777
2789
عزیزم نوع معیوبت مربوط به چه بیماریه بهم اینو بگید تا بتونم راهنمایی کنم 

نمیدونم حالم بدبود نپرسیدم جدی بود مشکلم که دکتر نگفت ای یو وی هم میشه کرد.فقط گفت باید ریسک کنید و اگه خدای نکرده بچه مشکل داشت سقط شه..ازمایش دوباره دادیم واسه تایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم حالم بدبود نپرسیدم جدی بود مشکلم که دکتر نگفت ای یو وی هم میشه کرد.فقط گفت باید ریسک کنید و ...

واسه ما هم همینو گفت باید ریسک کنیم و من دوباره باردار بشم تو بارداری مجددم برسی بشه که آیا بچه دچار پمپه شده یا نه اگه خدایی نکرده دچار بشه دستور سقط میده 

واسه ما گفتن تو بارداری شما سه تا توپ دارین که قرعه کشی میکنی دوتا از توپ ها سیاه اند که یه توپ سفید شانست بزنه که توپ سفید همین بچه سالم باشه وگرنه هیچ نوع درمانی وجود نداره واستون

عزیزم گفتم اسم بیماری پمپه هست

اوکی گلم این بیماری ی نوع بیماری اتوزومی غالب یعنی درصد اینکه بچه این ژنو از شما بگیر زیاد میخوام باهات صادق باشم ولی ببین امکانش  هست که بچه سالم‌هم تشکیل بشه خیلی تلاش کن و دعا کن سعی هم کن که با امید اقدام به بارداری کنید 

نهایتشو میگم نشد. یک ی بچه خاص ندارید و اذیت نمیشین دو اینکه شما میتونید ای یو ای کنید در مرحله اخر 

و دیگ اگه نشد از پرورشگاه بیارید که ی ثواب واقعا بزرگیه و کار خوبیه خیلیا می تونن بیارن ولی از پروشگاه میارن 

ولی این صد درصدی نیس که تو دیگ‌حتما بچه هات مشکل دارن تا حالا فقط همین یکی رو از دست دادی ؟

نظر پزشكتون چيه؟ميتونيد بچه سالم داشته باشيد مشكلش رو ميشه تو جنيني متوجه شد؟ بعد وقتي اومد هيچي ب ...

بله عزیزم میشه متوجه شد تو جنینی و درصد کمی ممکنه بچه سالم باشه 

نمیدونم حالم بدبود نپرسیدم جدی بود مشکلم که دکتر نگفت ای یو وی هم میشه کرد.فقط گفت باید ریسک کنید و ...

نگفت چون هنوزم میشه خودتون اقدام کنید اون مال مرحله اخر عزیزم ازش اینو باید بپرسی مثلا مثلا اگه زالی باشه درصد ابتلا خیلی کمه ولی اگ هانتیگتون باشه خیلی زیاده یا بیماری های دیگ اگ دوس داشتی ازش بپرس نترس با عشق و امید هر وقت وقتش شد باز اقدام کن و دعا زیاد بکن از خدا بخواه که اگ صلاح میدونه بهت ی بچه سالم بده ...

اوکی گلم این بیماری ی نوع بیماری اتوزومی غالب یعنی درصد اینکه بچه این ژنو از شما بگیر زیاد میخوام با ...

بله عزیزم دکترمم گفت که میشه بچه سالمم آورد واسه همین بهمون اجازه بارداری دادن چون احتمال اینکه سالم باشه هم هست ممنونم عزیزم 

آره فقط همین یه دونه بچه رو داشتم و از دستش دادم 

میشه درخاست دوستیمو قبول کنی اگه دوست داشتی جوابمو بدی اگه سوالی داشتم بعدا ازت بپرسم؟ 

بله عزیزم دکترمم گفت که میشه بچه سالمم آورد واسه همین بهمون اجازه بارداری دادن چون احتمال اینکه سالم ...

اره عزیزم الان قبول میکنم احتمال یک سوم که نی نی سالم باشه ولی یک سوم کم نیست زندایی من ۹ دهم قزع نخاع بود ولی الان سالم  یک سوم که خیلیرخوبه فقط باید امیدداشت و توکل کرد ...

2810