2777
2789

دوروز پیش فهمیدیم که همسرمم ژن معیوب داره و مشکل درصد بالا از شوهرمه که بچمون مشکل دار بدنیا میاد بعد یه بحثی باهم کردیم دوروز حالش بده و قهره با من حرف نمیزنه دیشب رفتم بغلش کنم نزاشت بعد دوروز قهر امشب زنگ زده دیر میام با بچه ها جمعیم مشروب آوردن تو بخاب اینم بگم که دوماه یه بار مشروب میخوره ولی ازمن پنهان نمیکنه بهم میگه اگه ناراحت میشی نمیرم منم میدونم اگه دعوا  کنم شاید پنهان کنه ازم واسه همین سعی میکنم باخوبی بهش بگم ولی امشب نپرسید برم نرم نارحت میشی یا نه گفت من دیر میام و مشروب میخورم تو بخاب منتظر نمون. بچه ها اومد چه رفتاری کنم خودم یه جورایی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجاجاییه که آدمهای مختلفی ازهرقشروفرهنگ باعقایدمختلف هستن...درکنار کاربرهای خوب وباشعور متأسفانه ی عده هم هستن خیلی بددهن وبی ادبن جواب اینجور آدمارو نمیدم نه بخاطراینکه جوابی ندارم چون اینجور آدمهارو درحدی نمیبینم که وقتمو بذارم براشون و باهاشون بحث کنم،و کلا دلم نمیخواد  خواسته یاناخواسته چیزی بگم که دلشون بشکنه...  ترجیح میدم سکوت کنم و رد شم.            آرامشم ازهمه چی برام مهم تره..

فعلا ک درگیره اون مشکلشه حرفی از مشروبش نزن اونو بزار برای بعد آشتی تو ارامش بگو

وقتی ام اومد بابت مشکلی ک داره بهش کمک کن اعتماد بنفس بده فکر کنم عذاب وجدان همراه با خجالت داره

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
2810