2777
2789
جفتمون ژن معیوب داریم ولی قبل آزمایش فک میکردن فقط من این مشکلو دارم خیلی اذیتم کردن خانوادش میگفتن ...

قبل ازدواج ازمایش ندادین هرچند میگن همه ی بیماریها رو ازمایش نمیتونه نشون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان برو حموم زیر دوش یکم خودتو اروم کن بیا اگ‌خوابت نمیاد پای تلویزیون و ی پیزی بخور و ی لباس خوشگل و دلبرر بپوش ارایش کن نه برای اینکه شوهرت که اومد باهات رابطه داشته باشه برای دل خودت برای وجود خودت بچه هم  هر وقت خدا بخواد درس میشه نشد هم ای یو ای ای وی اف و ....  وقتی هم ایشون اومد بگو چیزی نیخوای برات بیارم با ارامش انگار هیچ اتفاقی نیافتاده اگه گف اره که اره ... اگه گف نه‌ بگو باشه پس من برم بخوابم قهر هم نکن ....زیادم اصرار نکن 😁

خب پس الان درگیر ی بچه معلول نیستید برید دنباا درمان حالا اگه تهش درمان نداشت باید ب همسرت کمک کنی ...

عزیزم جفتمون ژن معیوب داریم ولی درصد ژن شوهرم بالا تره منم بدون مشکل نیستم زمانی که همه فک میکردم فقط مشکل ازمنه آنقدر اذیتم کردن که نگو هی تو سرم میزدم که تقصیر تو بود که بچه مرد اگه تو از اون خانوادت میراث این ژن داغونتونو نمی‌گرفتی پسر ما داغ اولاد نمی‌دید یه بارم شوهرم گفت از مادر بزرگت بدم میاد چون دکترا گفته بودن این ژن و این ارث از مادر بزرگ خانومه ولی الان آزمایش یه چی دیگه نشون میده

الان برو حموم زیر دوش یکم خودتو اروم کن بیا اگ‌خوابت نمیاد پای تلویزیون و ی پیزی بخور و ی لباس خوشگل ...

عزیزم من و شوهرم ازدواجمون فامیلیه آزمایش ژنتیک دادیم هر دو ناقلیم 2تا بیماری مشابه رو ..میشه با ای یو وی بار دار شم و سالم باشه بچمون

؟؟؟

الان برو حموم زیر دوش یکم خودتو اروم کن بیا اگ‌خوابت نمیاد پای تلویزیون و ی پیزی بخور و ی لباس خوشگل ...

هااا باشه عزیز یکم از عصبانیتم کم شد آخه خیلی ناراحت بودم مرسی از راهنماییت 💓💓😘😘😘

عزیزم جفتمون ژن معیوب داریم ولی درصد ژن شوهرم بالا تره منم بدون مشکل نیستم زمانی که همه فک میکردم فق ...

خب دیگه الان خودشم مث شماست یاد حرفایی ک زده میافته

امیدوارم خداوند در رحمتشو ب روی زندگیتون بازتر کنه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
قبل ازدواج ازمایش ندادین هرچند میگن همه ی بیماریها رو ازمایش نمیتونه نشون بده

نه گفتن لازم نیست آزمایش ژنتیک بدین چون فامیل نیستن لزومی نداره فقط آزمایش خون ساده دادیم که مشخص نشد

عزیزم جفتمون ژن معیوب داریم ولی درصد ژن شوهرم بالا تره منم بدون مشکل نیستم زمانی که همه فک میکردم فق ...

عزیزم من ماما هستم‌ ژن معیوب چه بیماری اگ دوس داری بگو

بعدشم کاملا درکمیکنم خیلی سخته ولی الان سعی نکن تلافی کنی سکوت کن خودشون میفهمن به روتم نیارن تو دلشون  میدونن که چه کار اشتباهی کردن اشکال نداره همه ی حرفی دارن منم مادرم چون یکی اورده همه میگن نکنه بعد من نازا شده در صورتی ک بچه نخواسته عموم هی میگ بچت نشده ولی برا مامانم مهم نیس مگه خودت انتخاب کردی اون زنو که حالا به خاطر بخوای ناراحت باشی ...

عزیز جواب منم بده ازدواجتون فامیلیه؟اخه منم مشکل دارم ازدواجم فامیلیه

ببین ازدواجم فامیلی نیست که نزدیک باشیم فک کن من شوهرو مادر شوهرمو اصلا ندیده بودم قبل خاستگاری ولی پدر بزرگ مادرم و پدر بزرگ مادر شوهرم یکی هستن که همین تو آزمایشمون گفتن ناقل بوده مادر شوهرو مادرم دختر خالن ولی ناتنی هستن و این پدر بزرگ مشترک 6 تا زن داشته و هر زن ده تا اینا بچه آورده اصلا من دختر خاله پسر خاله های مادرمو نمیشناسم

2810