دوروز پیش فهمیدیم که همسرمم ژن معیوب داره و مشکل درصد بالا از شوهرمه که بچمون مشکل دار بدنیا میاد بعد یه بحثی باهم کردیم دوروز حالش بده و قهره با من حرف نمیزنه دیشب رفتم بغلش کنم نزاشت بعد دوروز قهر امشب زنگ زده دیر میام با بچه ها جمعیم مشروب آوردن تو بخاب اینم بگم که دوماه یه بار مشروب میخوره ولی ازمن پنهان نمیکنه بهم میگه اگه ناراحت میشی نمیرم منم میدونم اگه دعوا کنم شاید پنهان کنه ازم واسه همین سعی میکنم باخوبی بهش بگم ولی امشب نپرسید برم نرم نارحت میشی یا نه گفت من دیر میام و مشروب میخورم تو بخاب منتظر نمون. بچه ها اومد چه رفتاری کنم خودم یه جورایی ناراحتم
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
بنظرم منتظر بمون و نخواب،الان ناراحته سعی کن درکش کنی.وقتی اومد خیلی آروم بهش بگو که چیزی میخوری بیارم از این حرفا لابه لا حرفاتم بگو چرا قبلش نگفتی میخوای بری یجوری وانمود کن که شما یه برنامه داشتین و با شما هماهنگ نکرده برنامتون بهم خورده
بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم زدم برات فقط حس میکنم از زندگیت راصی نیستی ببین قرار نیست همه خوشیا همی خوبیا رو خدا دو دستی بده ب ادم اصلا جای این حرفها این دنیا نیست اومدی ک سختی بکشی پس هممون داریم میکشیم ب نوعی فقط شکلا فرق میکنه
شاید غرورش جریحه دار شده واقعا واسه یه مرد خیلی سنگینه ژنش معیوب باشه، تو همچین مسئله بزرگ زندگی که ...
جفتمون ژن معیوب داریم ولی قبل آزمایش فک میکردن فقط من این مشکلو دارم خیلی اذیتم کردن خانوادش میگفتن پسرما تاکی به پای تو بسوزه ولی شوهرم هیچی نگفته بود تا آزمایش نشون داد در صد این ژن تو بدن شوهرم خیلی بیشتره و ارث از ایشونه
چقدر بد... افریده شدیم که سختی بکشیم؟؟؟کاش نمیومدیم
نه منطور کلیم این نیست ببین دقت کن وقتی ی مشکلی از زندگی ادم برطرف میشه سرو کله ی اون یکی پیدا میشه قرار نیست زجر کش بشیم فقط باید ب خودسازی برسیم از بین همه این هر روز زندگی پرتنشمون هرچقدر خودساخته بشیم کمتر ادیت میشیم