2777
2789

من تازگیا حس کردم پدر شوهرم همجنسگراس

از طرفی شوهرم اصلا شبیه پدرشوهرم نیست

حالا ما توی مراسم خواستگاریمون فهمیدیم مادرشوهرم زمان دانشگاه با پدر خودم همکلاسی بودن و اینجور که از رفتارشون فهمیدم انگار یه چیزایی بینشون بوده

دیشب عکس پدرمو گذاشتم کنار عکس همسرم و خیلی واضح یه تشابهاتی بینشون پیدا کردم

حالا نگرانم، نکنه شوهرم برادرم باشه، اگه واقعیت داشته باشه چی میشه؟ بچه‌مون چی میشه؟ نکنه پدرش داییش هم باشه، مادرش عمه‌ش هم باشه

وای خدا دارم دیوونه میشم

کاربر قدیمیم  اکانت جدید  

نی نی یار چرا نمیترکونی‌؟ 😐💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اولا عضویتت مبارک دوما دیگه جم نبین سوما ازجلوچشام خفه شو

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

چه تاپیک تابلویی.از کجاتون در میارید این چیزارو...

ت  مجلس خواستگاری فهمیدین که مادرشوهرت با  بابات رابطه داشته وانقد سیب زمینی بودی که با شوهرتم ازدواج کردین😏

روز ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی من افتاد.