2777
2789
عنوان

نگرانم، نکنه شوهرم برادرم باشه... کمک!!!!!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی اگر خودش گفته و مطمئن هستین همجنسگراست، همنجنسگرا بودن دلیل نمی شه نتونه بچه دار بشه! خیلی از مردای همجنسگرا حتی پیش خودشونم نمی خوان قبول کنن همجنسگران و تا اخر عمر به عنوان دگرجنسگرا زندگی می کنن بچه هم دارن. تعدادشونم خیلی زیاده مخصوصا تو جوامع سنتی

در ضمن اگر واقعا خواهر برادر بودین امکان نداشت مادر همسرت و پدر خودت همینطور بشینن تماشا کنن شما ازدواج کنین!!!!

در آخر هم بر اساس یک سری حدسیات و پیش فرض های غلط، الان ما اینجا چه کمکی می تونیم بکنیم؟! سال ۱۳۱۰ نیست که راحت برین ازمایش ژنتیک بدین.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

دیگه به عکسشون دقت نکن 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

چطوری تو خواستگاری فهمیدی؟؟؟  

تو باهوشی همه نی نی سایتی ها خنگ  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌