2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استثناعا امشب هوس چیزی نکردم 😃

ولی آره املت با سنگکو سبزی خوردن عالیه😋

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
من هوس ذرت مکزیکی اوووووووم

آی گفتی 🥺

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

من هوس فلافل کثیفه بازاری کردم😐

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

من امشب توهوای بارونی هوس آش رشته کرده بودم درست کردم چقدم زیاد شد واسه سه تا از همسایه ها توقابلمه ریختم با کشک وپیازداغ ونعناداغ وفرستادم😅اصلا همه لذت آش رشته به اینه که واسه بقیه ازش بفرستی

خدایا شکرت شکرت شکرت
2810