2777
2789
عنوان

دختر 9 سالم تو اتاقش نمیخوابه ، بنظرتون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید بچه هاتون موقع س ک س شما رو دیدن

واسه همین نمیتونن ازتون جدا شن. یه جورایی با این کار میخوان مراقب مامانشون باشن

دختر دوست من همنیطوره

11 سالشه

توی اتاق خودش میخوابه، ولی پدر و مادرش حق ندارن در اتاقشون رو ببندن، یا چراغ اتاقشون رو خاموش کنن

با کوچکترین صدایی هم که از توی اتاق پدر و مادرش بشنوه بدو بدو میره پیششون

به مامانش گفته قول میدم نذارم بابا اذیتت کنه
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
ارزو دختر منم همینطوره الان کلاس دومه من می خواستم از 6 ماهگی جداش کنم باباش نذاشت چند بارم جداش کردم دوباره همسرم میاوردش پیش خودش دیگه 6-7 سالش شد به هیچ وجه نمیشد ما هم تخت جدید گرفته بودیم واقعا عاب اور بود خلاصه تصمیممو جدی کردم اولا نذاشتم ظهر بخوابه تا شب خسته باشه دوم بهش اجازه دادم ترسید بید منو بیدار کنه
راستش تنبلی هم میکردم مثلا میومد میگفت ترسیدم چند بار می بردم سر جاش دوباره میومد چند شب خسته بودم گفنتم بیا بخواب پیش خودم دوباره بد عادت شد
اینکه دخترت میگع یادم نمیاد راست میگه دختر منم بعضی اوقات میاد خوابش که سنگین شد می برم تو تخت خودش صیح یادش نمیاد شب امده تازه صبحم حسابی تشویقش میکنم اینطوری باورش میشه بزرگ شده تونسته تو اتاقش بخوابه
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok

خدای مهربونم دوستت دارم
دختر من از 5 روزگی تخت خودش خوابید الان داره 3 سالش میشه اتاق خودش تنها می خوابه حتی مدت زیادی میشه زمان خواب بهش شب بخیر میگیم خودش با عروسکش حرف میزنه بعد میخوابه فعلا در اتاقشو نمی بندم ولی بزودی این کارم انجام میدم به هیچ وجه برای دلسوزی و دلتنگی بچه ها رو پیش خودتون نخوابونید اگر اتاق جدا ندارن حداقل تخت جدا بخوابونید
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
شما قاطعانه بگو باید اتاق خودت بخوابی حتی وقتی اومد پیشت بگو نمیشه باید بری اتاق خودت اگه جدی برخورد کنی چند شب و اتاقت راهش ندی شده راهرو می خوابه ولی بعد تسلیم میشه و اتاق خودش میخوابه برنامه جوفراست هم همین رفتار و انجام دادن آخرش بچه تسلیم شد تازه اون خیلی کم سن سال بود دختر شما دیگه کاملا بزرگ شده
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم
مامان سامان دارم میخندم میدونی به جی ، دقیقا مثل دختر من ، اونم میاد وایمیسته بالای سرمون آروم آروم گریه میکنه نق میزنه ، خلاصه سوهان مغز
فک کن تا صب سه تامونم مثل وحشیا میشیم ، صب دیگه مثل خروس جنگی به هم میپریم خیلی باحالی همشهری...
دقیقا شرح حال منو نوشتی توروخدا راه حل پیدا کردی به منم بگو آخه مال من دوتان...و من اگه عصبانی بشم چی میشم؟
شعله جونم ، جیگرمی ، حتما
راستی به پیشنهاد یکی از بچه ها، رفتم از سایت م ن و ت و مستند جو افراست رو خریدم ، تا 3 روز برام ارسال میکنن، ظاهرا در مورد همین موضوع راهنمایی میکنه
بزار بیارن ببینم ، اگه نتبجه گرفتم بهت خبر میدم
قیمتشم خیلی مناسبه 5000 ت ، با هزینه پست 8 تومن میشه
کاش زود بیارن
دومین نی نی مامان بیصبرانه منتظرتم .الهی به امید تو
سلام من یک کاری کردم که تقریبا موثره من دخترم 4 سالشه اولش تا خوابش ببره تو اتاقشم بعد اگه کاری داشت به من زنگ میزنه من یک کلید زنگ روی تختش نصب کردم و یک زنگ بالا تخت خودم که هر وقت کار داشت یا ترسید زنگ بزنه بچه ها این کار براشون جذابیت داره امتحان کنید
2810