2777
2789
عنوان

دختر 9 سالم تو اتاقش نمیخوابه ، بنظرتون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سوال بی ربطی شنیا خانوم، ی حرفی میزنی که خیلی مسخرس
آدم حرصش میگیره، مثل اینکه پیش بچه اتفاقی میفته و بچه شاهد چیزی میشه
مگه ما اونهمه احمقیم و نمیفهیم که مراقب رفتارمون باشیم
در ضمن دخترای ما هنوز بچن و رفتار کودکانه دارن
سوال بی ربطتو برا خودت نگه دار
دومین نی نی مامان بیصبرانه منتظرتم .الهی به امید تو
من دو شبه خیلی جدی با دخترم رفتار میکنم و تنبیه و تشویقاشو با تصمیمی 100درصد انجام میدم،
براش ی جایزه ویژه گذاشتم و قراره اگه سه شب پشت سر هم تا صب اتاقش بخوابه و نصف شب بیدار نشه و نیاد اتاق ما به این جایزه برسه
و جایزه هایه کوچیک و تعریف از کاری که میکنه
بنظر خودم تاثیر داشته
امیدوارم نتیجه بده
تصمیم دارم بیام اینجا و توضیح بدم که نتیجه چی شد، و اگه کسی راهنماییم کرد استفاده کنم
ممنون
یه سوال پرسیدن من اینقدر عصبیت کرد چرا؟؟؟

یکم بخودت مسلط باش عزیزم....

خوب دختر 9 ساله تکلیف میشه ممکنه بلوغ هم بشه یا شده باشه ربطی به رفتار بچگانه نداره اصلا این دو مقوله کاملا متفاوت جشن تکلیف هم میگیرن چیز بدی نیست بعدشم خیلی از دختر هاییکه همسن پسر من متولد 85 هستن هم بلوغ شدن فکر کنم خودت هم بدونی.... علتشم هم با اطلاع بودن بیش از سنشون هست حالا یا ماهواره یا خانواده یا ... هر چی...

همه مراقبیم ولییییییییییی جلوی خیلی چیزها رو نمیتونیم بگیریم....

حالابهت برخوره نخوره دلم میخواد جواب سوالمو بدونم منم یه مادرم نگران پسرم هستم تو پسرهاهم بلوغ زودرس وجود داره حالا دیرتر از دخترا چه فرقی میکنه
اصلا خوابیدن بچه ها بعد از 3 سالگی با والد غیر همجنسشون توی یک رختخواب بسیار کار نادرستیه

و آسیب جدی از نظر روانی به بچه ها وارد میکنه

در سنین 3 تا 6 سالگی که کودک در حال همانند سازی با والد همجنس خودش هست...باید ارتباط فیزیکی بسیار کنترل شده

با والد غیر همجنسش داشته باشه

مثلا: پسرها از سن 3 به بعد با پدرشون به حمام برن...و مادر سعی کنه زیاد محکم تو بغل نگیردشون (البته نه اینکه محبت

کم بشه مشکل تماس بدنیه)

دخترها: هم همینطور با مادر باید رابطه جسمی برقرار کنند

این محدودیتها در این سه سال باعث میشه بچه بتونه با جنسیت خودش کنار بیاد و هویت جنسیش درست

شکل بگیره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
shinaجون بچه های امروزی تو 9 سال به بلوغ نمیرسن ، اون مال قدیما بود ، بهر حال مشکل من ربطی به بلوغ نداره ، نمیخوام بحث کنم
من موفق شدم دخترمو تو اتاقش بخوابونم
و خیلی خیلی خوشحالم
الان دو هفتس که میخوابه
و مستند جو افراست خیلی کمکم کرد .فقط ی اشتباه کوچولو کردم و ی قسمتشو گذاشتم دخترم دید و دقیقا ی نقطه منفی ازش برداشت
قسمتی که بچه بالش و پتوشو برمیداشت و میومد تو راهرو میخوابید رو دخترم یاد گرفته بود و درست همون شب همین کارو کرد
کلی از دست خودم عصبانی بودم که چرا نشون بچه دادم
مثلا خواستم منو درک کنه که چقد ناراحتم میکرده ولی نتیجه برعکس داد این حرکتم و بچه ی چیزی متفی ازش یاد گرفت
خلاصه بسلامتی راحت شدم و موفق
و دقیقا سفت و سخت بنا به همه ی توصیه ها رفتم جلو
و احساسات رو تا حد امکان گذاشتم کنار به گریه هاش اهمیت ندادم البته من با شوهرم هم مجادله کردم و تسلیم اونم نشدم
اینارو نوشتم تا اگه کسی مثل من این مشکلو داشت بخونه و بدونه میتونه نتیجه بگیره
ممنون که نتیجه را نوشتی منم یه خواهرزاده 8 ساله دارم یه اتاق خوشگل داره اما با مامان باباش میخوابه خواهرم هم هفت ماهه حامله هست مونده چیکار کنه کم کم تسلیم شده بود که چهار تایی با هم می خوابیم برم بهش بگم
مستند را از کجا تهیه کردید؟ البته من تبریز م از اینترنت میشه دانلود کرد چی سرچ کنم
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
2810