2777
2789
مگه جن خوشگله😑جن خیلی زشته

جن خوشکلم داریم 😊😊😊

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه من بودم یه جن بو گندو نصیبم میشد 😑😐

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

یه بارم یکی از همکارام تعریف میکرد که زمستون بود داشتیم شام می‌خوردیم و همه در و پنجره ها بسته بود و راه هوا رو از همه جا بسته بودیم به خاطر سرما هیچ کدوممون هم عطر نزده بودیم یهو یه بوی عطر خوبی اومد من و شوهرم شوکه شدیم آخه خیلی بوش نزدیک بود شوهرم پا شد در و پنجره رو چک کرد ببینه از کجا اومد دید همه جا بسته س . می‌گفت تجربه عجیب و ماورایی بود برامون

میگن اگه عزیزی رو از دست داده باشید و آدم خیلی خوبی بوده،وقتی روحش جایی حضور پیدا کنه میشه بوی خوب ک ...

برای امضات صلوات فرستادم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
بیشتر ببینید
میگن اگه عزیزی رو از دست داده باشید و آدم خیلی خوبی بوده،وقتی روحش جایی حضور پیدا کنه میشه بوی خوب ک ...

عه خونه مامانم همیشه هست ولی کسی رو ازدست ندادیم

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

یاد فیلم احضار افتادم همین امروز نگاش کردم😐😐😐😐😐بو بد میومد تو اتاقا الان تو میگی بوی خوب😐😐😐😐😐فیلم احضار و نگاه کن😐😐😐😐

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
مگه جن خوشگله😑جن خیلی زشته

صب کن شب میگم خوشگلاشون بیان بخوابت تا ب جنا توهین نکنی😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍