2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
)
اگه توی ایام پریود موهامونو رنگ بذاریم حکمش چیه؟

2)
اگه کسی درایام معمولی موهاشو رنگ بذاره بعدش بره موهاشو بشوره اما ناخواسته باقی مانده موادشیمایی از رنگ درقسمتی از سرش بمونه وهمونطور با شوهرش نزدیکی داشته باشه بعد بره غسل جنابت کنه اما همچنان اون مواد شیمیایی روسرش مونده باشه غسلش چه حکمی داره واگه بعدازاون باز باشوهرش ن ز د ی ک ی داشته باشه وازهمون اقدام باردارهم بشه چه حکمی داره آیا به غیرازاینکه غسلش درست نبوده تاثیر منفی روی بچه خواهد گذاشت لطفا توضیح بدید
***همسرم ودخترم...... عاشقتونم***
سلام ژیلا جون خوبی؟
عزیزم من معمولا تو دوره ی پریودم تا روز پنجم خونریزی دارم اما بعدش تا یک یا دو روز ترشحات قهوه ای رنگ دارم که میشه گفت لک بینیه. و من همیشه روز ششم یا هفتم که ترشحاتم هم تموم میشه غسل حیض انجام میدم. حالا سوال من اینه که آیا این غسل من درسته یا اینکه باید بعداز روز پنجم غسل حیض انجام بدم بعد از اتمام لکه ها غسل استحاضه؟
و یه سوال دیگه اینکه میشه با نیت دو غسل مثلا غسل حیض و غسل جمعه. یک غسل انجام داد؟
خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلی جیگر عزیز سلام؟
1.مکروهه.
2.اگه اون مقدار رنگ باعث نرسیدن آب به پوست سر نشده باشه غسل صحیحه.ولی اگر به خاطر وجود رنگ آب به پوست نرسیده باشه غسل صحیح نیست و باید دوباره غسل کنی و نمازهایی رو که با اون غسل خونده قضا کنی.
3. نه،تاثیر منفی نداره چون نمی دونستی و عمدی نبوده.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
یکتای عزیز سلام!
1.لکه بینی ها جزء پریود حساب می شن و دوره پریود شما همون 6 یا7 روزه اس.
2.بله می شه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
مامان شبی عزیز سلام!
فقط یک ساعاتی از بعد از ظهر آنلاین هستم. سوال بذارید،جواب می دم.
آپلود عکس
سلام ژیلا جون ، ممنون عزیزم که با حوصله به سوالای ما جواب میدی...
عزیزم عیدت مبارک...
من دوباره سوال دارم ...
خونریزیه سقط تموم شده و من غسل کردم اما هنوز لک بینی دارم غسل استحاضه هم کردم اما خب لک بینی ادامه داره
میخواستم بدونم میتونم نماز بخونم یا هر روز باید غسل کنم . البته لکه هام خیلی زیاد نیست
خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
یکتای عزیز سلام!
اگر لکه بینی شما خیلی کم باشه یعنی در حدی که فقط روی پد آلوده شه نیاز به غسل نداری و فقط برای هر نماز باید وضو بگیری.ولی اگه اینقدر هست که توی پد نفوذ کنه روزی یک بار باید غسل استحاضه کنی و برای هر نماز وضو بگیری.
آیدای عزیز سلام !
جوابت رو با پیغام خصوصی فرستادم.
سلام ژیلا جون
من آذر میخوام اقدام کنم برای بارداری ولی تو محرم و صفر میوفته
به نظرتون من چه روزایی نباید اقدام کنم؟
توی ماه صفر اقدام واسه بارداری بد نیست؟
چون دکترم گفته حتما باید اذر اقدام کنی
ممنون میشم جوابمو بدید
طناز عزیز سلام!
در هیچکدام از ماه های قمری منعی برای این امر وجود نداره. فقط توصیه شده در اول و وسط و آخر ماه های قمری این امر صورت نگیره اون هم به خاطر تاثیر منفی جاذبه کره ماه رو تشکیل جنینه وشبهای شهادت ائمه هم این کار کراهت داره.

اما در مورد ماه محرم نقل شده کسانی که دوست دارن نی نی داشته باشن اول ماه محرم که اول شروع سال جدید قمری روزه بگیرند و 202 مرتبه آیه( رب لاتزرنی فردا و انت خیرالوارثین،انبیا/89) رو تکرار کنند.
انشاءالله نی نی دار بشی.
ژیلا جون واقعا ممنونم از تاپیک خوبت خدا اجرت بده ان شا الله تو این ماه محرمی حاجتتو از امام حسین بگیری خیلی چیزا که نمیدونستمو الان با جوابهای خوبت فهمیدم . خدا خیر دنیا و اخرت به خودت و به پدر و مادرت بده
خدایا بابت نیکای نازم ازت ممنونم
2810