2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
من با حضور آقایون مودب و محنرم مشکلی ندارم ..چندبار هم آقای کامیار تاپیک زد من خوشم اومد و بحثی توش نبود ..البته خودم چند بار که تاپیک خصوصی زدم یک آقای اومد به اسم آرش ولی چون دوست نداشتم حضور آقایون رو از خواهش کردم اون هم خیلی مودبانه پذیرفت و رفت ...خلاصه بگم من تاحالا به تورم آقای نی نی سایتی بد نیفتاده تو سایت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوها جان شما خواهش کردی اون آقا رفت بیرون از کجا معلوم که دیگه نمی خونده ما که متوجه نمی شیو اگه حضور داشته باشن.
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
بیچاره اقایون ! فقط مونده دیگه اینترنت هم زنونه مردونش کن !!!!!!!

اینجا نی نی سایته ! مادر گرامی تنهایی که بچه دار نشدی هر بچه ای پدر هم داره !!!!

من موافق حضور اقایونم !

نذر گل نرگس , صلواتی بفرست ...
با فاطی 33 و به 10.
خانم ننازنین هر دو مجردیم به نیت تحقیقات اومدیم اما موضوع عوض شد:) من به توشیه اقا کامیار اومدم میگفت جای خوبیه برای توزیعه پرسشنامه انگار بچه هاش همکاری میکنند. توی بقیه فروما پاک میکنند پرسشنامه های تحقیقاتیو تنوی گوگل هم مردم نمیاند که جواب بدند
من مخالفم.تو یکی از کلوپ ها یه آقای کاربر در مورد خصوصی ترین مسایل مربوط به خانوما نظر میده.البته من یه لحظه شک کزدم این آقا دوجنسه باشه!!!شاید هم ......
مهرانا جوووون.....خواهرم.......عاشششختم.......
2810